Muskarien hinnat ja huojennukset

Muskarin syyskausi alkaa elokuussa viikolla 34 ja kestää viikolle 49. Kevätkausi alkaa viikolla 3 ja kestää viikolle 20. 

  • Perusmaksu 70 € / kausi yhdestä lapsesta (muskarin kesto 45 min.) sisaralennus 50 % (eri ryhmässä olevasta sisaruksesta)
  • Perusmaksu 90 € / kausi sisaruksista, jotka ovat samassa ryhmässä (muskarin kesto 45 min.)
  • Lukukauden alkaessa alle 6kk ikäiset vauvat voivat olla isomman sisaruksen mukana maksutta perheryhmässä
  • Osa muskareista voi olla videon tai zoomin välityksellä, mikäli seurakunnan turvallisuuslinjaus / viranomaismääräys sitä edellyttää
  • Laskutukseen liittyvät kysymykset osoitteeseen: jklsrk.laskutus@evl.fi

Muskariin saa käydä tutustumassa maksutta yhden kerran kauden alussa, mutta toisesta osallistumiskerrasta lähtien muskari on maksullinen. Jos paikan haluaa perua kokeilukertojen jälkeen, se tulee tehdä kirjallisesti opettajalle ennen toista kokoontumista. Syys- ja kevätlukukausi laskutetaan erikseen.

Huojennukset ja maksuvapautukset

Seurakunta voi myöntää muskarimaksuun huojennusta kokonaan tai osittain. Maksuvapautuksen myöntämiseen sovelletaan Jyväskylän kaupungin perustoimeentulotukirajojen kriteereitä. Maksuvapautta myönnetään enintään muskarin perusmaksua vastaava summa.

Huojennusta on mahdollista hakea, kun ilmoittautumisenne muskariryhmään on vahvistettu. Huojennuksia käsitellään pääsääntöisesti heti syyskauden alussa syyskuussa sekä kevätlukukauden alettua tammikuussa. 

Mikäli haluat keskustella mahdollisesta huojennuksesta, ole yhteydessä oman lähialueesi diakoniin. Lähikirkkoalueesi on yleensä nimetty lähimmän kirkkosi mukaan. Kaikkien diakonien lähikirkkoalueet ja yhteystiedot löydät tästä linkistä. Mikäli et tiedä omaa lähikirkkoaluettasi, ota yhteyttä diakonian asiantuntija Kirsi Lepoahoon, kirsi.lepoaho@evl.fi.