Muskarien hinnat ja huojennukset 

  • Perusmaksu 70 € / kausi yhdestä lapsesta (muskarin kesto 45 min.) sisaralennus 50 % (eri ryhmässä olevasta sisaruksesta) 
  • Perusmaksu 90 € / kausi sisaruksista, jotka ovat samassa ryhmässä (muskarin kesto 45 min.) 
  • Lukukauden alkaessa alle 6kk ikäiset vauvat voivat olla isomman sisaruksen mukana maksutta perheryhmässä 

Syys- ja kevätlukukausi laskutetaan erikseen. Laskutukseen liittyvät kysymykset osoitteeseen: jklsrk.muskarit@evl.fi 

Muskariin saa käydä tutustumassa maksutta yhden kerran kauden alussa, mutta toisesta osallistumiskerrasta lähtien muskari on maksullinen. Jos paikan haluaa perua kokeilukertojen jälkeen, se tulee tehdä kirjallisesti opettajalle ennen toista kokoontumista.

Osa muskareista voi olla videon tai zoomin välityksellä, mikäli seurakunnan turvallisuuslinjaus / viranomaismääräys sitä edellyttää.

Huojennukset ja maksuvapautukset 

Seurakunta voi myöntää muskarimaksuun huojennusta kokonaan tai osittain. Maksuvapautuksen myöntämiseen sovelletaan Jyväskylän kaupungin perustoimeentulotukirajojen kriteereitä. Maksuvapautta myönnetään enintään muskarin perusmaksua vastaava summa. 

Huojennusta on mahdollista hakea, kun ilmoittautumisenne muskariryhmään on vahvistettu. Huojennuksia käsitellään pääsääntöisesti heti syyskauden alussa syyskuussa sekä kevätlukukauden alettua tammikuussa.  

Mikäli haluat keskustella mahdollisesta huojennuksesta, ole yhteydessä oman lähialueesi diakoniin.

Lähikirkkoalueesi on yleensä nimetty lähimmän kirkkosi mukaan. Kaikkien diakonien lähikirkkoalueet ja yhteystiedot löydät tästä linkistä. Mikäli et tiedä omaa lähikirkkoaluettasi, ota yhteyttä diakonian asiantuntija Kirsi Lepoahoon, kirsi.lepoaho@evl.fi.