Monikulttuurinen seurakunta Jyväskylässä

Tervetuloa mukaan seurakunnan kansainväliseen toimintaan!

Arvojamme

Vieraanvaraisuus

Olemme vieraanvaraisia keskuuteemme muualta saapuneita ihmisiä kohtaan. Seurakunnassamme on tilaa erilaisista etnisistä ja kulttuurisista taustoista tuleville ihmisille. Tuemme heidän kotoutumistaan suomalaiseen yhteiskuntaan.

Yhteistyö

Teemme yhteistyötä Jyväskylässä toimivien muiden monikulttuurista työtä tekevien järjestöjen ja seurakuntien sekä etnisten ryhmien kanssa. Rakennamme yhteyksiä eri uskonnollisiin yhteisöihin.

Uskonnonvapaus

Kohtaamme eri uskontoja ja katsomuksia tunnustavat ihmiset aina yksilöinä ja puolustamme jokaisen oikeutta harjoittaa omaa uskontoaan. Edistämme mahdollisuuksia uskontojen ja katsomusten väliseen vuoropuheluun.

Vuoropuhelu

Kunnioittavan vuoropuhelun kautta voimme oppia ymmärtämään toisiamme paremmin, saada yhteisöissämme aikaan suvaitsevaisuutta ja löytää yhteiskunnassamme yhteisiä päämääriä.

Kunnioittavan vuoropuhelun kautta voimme oppia ymmärtämään toisiamme paremmin.

Kansainväliset jumalanpalvelukset englanniksi
International Sunday Services

Kansainväliset jumalanpalvelukset ovat sinulle, joka haluat kokea kuuluvasi maailmanlaajaan Kristuksen kirkkoon. Yhteisömme on turvallinen, erottelematon ja sisäänsä sulkeva. Jumalanpalvelusten jälkeen on mahdollisuus jäädä keskustelemaan kahvi- tai teekupposen äärellä.

Englanninkielisiä palveluksia pidetään syys- ja kevätlukukaudella (syys-toukokuun välisenä aikana) joka toisena sunnuntaina klo 18 Silmussa (Kilpisenkatu 8, kaupunginkirkkoa vastapäätä) tai Taulumäen kirkossa (Lohikoskentie 2). Meillä on käytössämme YouTube-kanava, jossa aiemmin koronarajoitusten aikana tallennetut ja striimatut jumalanpalvelukset ja saarnat ovat katsottavissa. Tilaa ja katso tästä YouTube-linkistä: Christian Fellowship in JyväskyläLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Syksyn ja kevään aikataulusta sekä muusta toimintaamme liittyvästä on saatavilla lisätietoa Facebook-ryhmästä:  Christian fellowship in JyväskyläLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Liitythän ryhmän jäseneksi.

Yhteisöllämme on myös Instagram-tili othercheek2021Linkki avautuu uudessa välilehdessä. Käy ottamassa se seurattavaksi.

Lähetyksen ja kansainvälisen työn kappalainen
Yhteinen seurakuntatyö
Vapaudenkatu 47, PL 103