Hautaus- ja puistopalvelut

Jyväskylän seurakunnan hautaus- ja puistopalvelut vastaa kuuden hautausmaan ja krematorion toiminnasta. Lisäksi vastuualueisiin kuuluu seurakuntien metsien hoito sekä kiinteistöjen viheralueiden kesäaikainen hoito.

Asiakaspalvelu ma-pe 9.00 - 15.30
p. 040 535 2167           fax 014-449 9397

Hautauspalvelut–toimisto:

Kirkkoherranviraston Hautauspalvelut–toimistossa Tellervonkatu 5:ssä sovitaan siunaustilaisuuden paikka, ajankohta, siunauksen toimittavat pappi ja kanttori sekä varataan hautapaikka ja tehdään hautojen hoitoon liittyvät sopimukset.

Kaikki Jyväskylän hautausmaiden hautapaikat varataan Jyväskylän seurakunnan hautauspalvelut–toimistossa. Korpilahden hautausmaita koskevia asioita voidaan hoitaa myös Korpilahden alueseurakunnan sivutoimipisteessä. Etukäteen ei hautapaikkaa voi varata.
Hautauspalveluissa hoidetaan myös muiden kuin seurakuntien jäsenten hautapaikka-asiat.

Hautausmaiden sijainti tiekartalla, lataa tiekartta

Katso myös: