Lähetystyö

Osallistu!

Millä tavoin Sinä haluaisit olla mukana lähetystyössä ja kansainvälisissä kuvioissa seurakunnassamme vuonna 2017? Mitä haluaisit tehdä, millaisista asioista tietää lisää? Ota yhteyttä; lähetyskasvatussihteeri Ainoleena Laitinen, ainoleena.laitinen@evl.fi, p. 040 560 9904

"Minä riemuitsen Herrasta, iloisen Jumalastani, joka pelastaa." Hab.3.18

Tässä muutama vinkki, miten voit jo nyt olla mukana...
  • Rukoile lähetystyön puolesta
  • Kerro lähetyksen mahdollisuuksista muillekin
  • Pidä yhteyttä alueesi nimikkolähettiin
  • Tue kuukausittain oman kummilapsen elämää ja koulunkäyntiä
  • Valmistele ja toteuta myyyjäisiä
  • Ideoi konsertteja ja muita tapahtumia
  • Tue seurakunnan nimikkolähettejä, stipendiaatteja tai nimikkokohteita
  • Osallistu toiminnan ideointiin
  • Tuo lahjasi käyttöön!

Lähetys- ja kansainvälinen työ on nyt myös Sepässä!

Keskiviikkoisin Sepässä toimii kansainvälisyyskahvila klo.12.-19.00. Tule istumaan ja juttelemaan ja kahvittelemaan. Joka viikko vaihtuvia teemoja korttiaskarteluista käsitöihin ja hiljentymiseen. Paikalla myös maahanmuuttajatyön diakoni. Lisätiedot: Lähetyskasvatussihteeri ainoleena.laitinen@evl.fi

Kirjeitä maailmalta

Lähetysryhmät

Nimikkosopimukset

Yhteystiedot lähetys ja kansainvälisyys

Ystävyysseurakuntatyö

YouTube-video
Namibiassa uusi sukupolvi kaipaa heille ymmärrettävää Raamatunkäännöstä. Kuva: Suomen Pipliaseura

Hän sanoi heille: "Satoa on paljon, mutta sadonkorjaajia vähän. Pyytäkää siis herraa, jolle sato kuuluu, lähettämään väkeä elonkorjuuseen.
Luuk.10:2

Lähetys on liikkessä "kaikkialta kaikkialle." Lähetyksen rajalinja ei kulje maiden ja kulttuurien välillä, vaan uskon ja epäuskon välillä.

Lähetys on seurakunnan elämäntapa. Se on läsnä kaikessa mitä teemme, myös toimintaa ja taloutta koskevassa päätöksenteossa.

Seurakunta toimii eri työalueilla kirkon virallisten lähetysjärjestöjen ja Kirkon Ulkomaanavun kautta pääasiassa nimikkosopimuskäytäntöä noudattaen.

Jyväskylän seurakunta myöntää talousarviomäärärahoistaan avustuksia lähetys- ja kansainväliseen diakoniatyöhön. Varat kanavoidaan kirkon lähetysjärjestöjen sekä Kirkon Ulkomaanavun kautta. Toiminta tapahtuu Jyväskylän alueseurakunnissa.