Naistenpäivä

Korpilahden seurakuntatalo

Puhujavieraina Riitta Lemmetyinen ja Marianne Jansson.

Messun jälkeen lounas ja kahvit ( 6€). Klo 12.15 "Hyviä uutisia riittämättömille", Riitta Lemmetyinen. Laulutuokio. Klo 14 "Hyviä uutisia särkyneille", Marianne Jansson. Puhujavieraat ovat aikaisemmin eläneet nunnina Evankelisten Mariasisarten luostarissa Saksassa. Nyt he toimivat kouluttajina Akasia-säätiössä.Tilaisuudessa kirjapöytä.

Korpilahden alueseurakunta

Kipinä, Kauppakeskus Seppä, Nuorten tila

Ryhmärämä

Haluaisitko olla osa porukkaa, jakaa kuulumisiasi ja ihmetellä elämää yhdessä erilaisten kuntoutujien kanssa? RyhmäRämä kokoontuu Sepän Kipinässä, ostoskeskuksen yläkerrassa seurakunnan tiloissa keskiviikkoisin klo 10-12. Tule mukaan! Lisätietoja antaa diakoni Mira-Maarit Väisänen p. 044 746 6833.

Lähetyskipinä- lähetyspiiri

Kauppakeskus Sepän 2.kerroksessa joka keskiviikko ajankohtaista tietoa lähetystyöstä meillä ja muualla. Lähetyskipinä on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut lähetyksestä, tai haluaisit tietää, mitä tämän päivän lähetystyö on. Aiheena tänään: Raamattuja Kiinaan.

Säynätsalon seurakuntakoti

Olohuone

Kaikille avoin ohjelmallinen kohtaamispaikka.