Gospel Covertajat: Virsikirjan lisälehdillä

Kaupunginkirkko

Gospel Covertajat esittää ja laulattaa Virsikirjan lisävihkon lauluja. Vapaa pääsy!

Virsikirjan lisävihkon melodinen rikkaus ja rytminen monipuolisuus innosti Gospel Covertajat tarttumaan soittimiin. Yhtye lähti löytöretkelle lisävihkon lehdille tutkimaan tuoretta kirkkomusiikkia ja julkaisi äänitteen Virsikirjan lisälehdillä. Näitä säveliä yhtye esittää Jyväskylän kaupunginkirkossa 20.5.klo 21 alkaen.

Konsertissa virsiä soitetaan latinalaisen ja afrikkalaisen musiikin tahtiin ja riemullisimmat tunnelmat ovat railakkaita. Hämyisemmät sävelet vievät jazzmusiikin maailmaan. Tutuimmat sävelmät saavat kotimaisen elokuvamusiikin sävyjä impressionismin hengen leijuessa rauhallisempien tunnelmien yllä.

Palokan alueseurakunta

ma 19.2.2018 klo 18.00 - ma 7.5.2018 klo 19.30

Kuokkalan kirkko

Kehittyvät laulajat harjoittelevat

Tämä kuoro on mahdollisuutesi päästä laulamaan. Jos olet aina halunnut laulaa kuorossa, mutta sinulle ei ole ollut tilaisuutta, TÄSSÄ ON TILAISUUTESI! Kuoroon voi tulla mukaan vaikka kesken kauden. Harjoitukset ovat maanantaisin KUOKKALAN KIRKOSSA klo 18-19.30 noin 2-3- kertaa kuussa. Katso päivämäärät : TULE MUKAAN/MUSIKKI/ KEHITTYVÄT LAULAJAT.

Kortepohjan seurakuntakeskus

Yhteislauluhetki