Perhekahvila

ke 30.8. kello 09.30

Perhekahvilassa löydät leikkiseuraa lapsille, juttuseuraa aikuisille ja kahvit tarjolla vapaaehtoista maksua vastaan.

Perhekahvila on kaikille avoin lasten ja aikuisten yhteinen olohuone, johon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Voit tulla ja mennä oman aikataulusi mukaan. Lapsille on tarjolla leikkiseuraa, aikuisille juttuseuraa ja yhteistä kahvittelua (vapaaehtoinen kahviraha). Perhekahvilaan sinua odottelevat lastenohjaajat Sari ja Kati sekä kerhomummi Kaisa!

Keskustan alueseurakunta

Palokan kirkko

Kirkkohetki aloittaa Perheiden kevätkeikauksen!

Kirkkohetki sisällä ja sen jälkeen tapahtumapisteitä ulkona.

Kauppakeskus Seppä, Leikkihuone

Päiväkerhoparkki

Päiväkerhoparkki 3-6 vuotiaille Sepässä.Omat eväät mukaan. Voi tulla ilman ilmoittautumista, mutta jos haluat varmistaa paikan, ilmoittaudu edellisviikon perjantaihin klo 12 mennessä Jaanalle p. 050 3018233 tai Elinalle p. 050 4079126

Palokan kirkko

Vauvapysäkki

Ensimmäisen lapsensa saaneiden perheiden oma ryhmä. Ei ennakkoilmoittautumista.