Diakonian ja lähetyksen työtupa

Tikkakosken kirkko

Kaikille avoin toiminnallinen tapaaminen tiistaisin klo 12 seurakuntasalissa. Päiväkahvi klo 14, johon liittyy myös pieni ohjelmatuokio.

Diakonian ja lähetyksen hyväksi toimiva työtupa. Tehdään käsitöitä ja leivotaan. Tuoreita leivonnaisia joka tiistai.

Tikkakosken alueseurakunta

Kipinä, Kauppakeskus Seppä, Nuorten tila

Ryhmärämä

Haluaisitko olla osa porukkaa, jakaa kuulumisiasi ja ihmetellä elämää yhdessä erilaisten kuntoutujien kanssa? RyhmäRämä kokoontuu Sepän Kipinässä, ostoskeskuksen yläkerrassa seurakunnan tiloissa keskiviikkoisin klo 10-12. Tule mukaan! Lisätietoja antaa diakoni Mira-Maarit Väisänen p. 044 746 6833.

Lähetyskipinä- lähetyspiiri

Kauppakeskus Sepän 2.kerroksessa joka keskiviikko ajankohtaista tietoa lähetystyöstä meillä ja muualla. Lähetyskipinä on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut lähetyksestä, tai haluaisit tietää, mitä tämän päivän lähetystyö on. Aiheena tänään: Raamattuja Kiinaan.

Neulaskoti

Neulaskodin olohuone - Keljonkangas