Diakonian ja lähetyksen työtupa

Tikkakosken kirkko

Kaikille avoin toiminnallinen tapaaminen tiistaisin klo 12 seurakuntasalissa. Päiväkahvi klo 14, johon liittyy myös pieni ohjelmatuokio.

Diakonian ja lähetyksen hyväksi toimiva työtupa. Tehdään käsitöitä ja leivotaan. Tuoreita leivonnaisia joka tiistai.

Tikkakosken alueseurakunta

ma 19.2.2018 klo 18.00 - ma 7.5.2018 klo 19.30

Kuokkalan kirkko

Kehittyvät laulajat harjoittelevat

Tämä kuoro on mahdollisuutesi päästä laulamaan. Jos olet aina halunnut laulaa kuorossa, mutta sinulle ei ole ollut tilaisuutta, TÄSSÄ ON TILAISUUTESI! Kuoroon voi tulla mukaan vaikka kesken kauden. Harjoitukset ovat maanantaisin KUOKKALAN KIRKOSSA klo 18-19.30 noin 2-3- kertaa kuussa. Katso päivämäärät : TULE MUKAAN/MUSIKKI/ KEHITTYVÄT LAULAJAT.

Tikkakosken kirkko

Torstain aamukahvi ja -hartaus

Torstain aamukahvi ja hartaus klo 10

Palokan kirkko

Lähimmäisen Kahvitupa

Kahvitupa kutsuu istahtamaan kahvikupposen äärelle ja virkistymään hyvästä seurasta ja keskustelusta sekä hiljentymään hetkeksi Sanan ja rukouksen äärelle.
Samanaikaisesti diakoniapäivystys viereisessä toimistossa klo 11-13. Kahvitupa-päivän runko: 11-13 vapaata keskustelua, mahdollisuus käsitöiden tekemiseen, klo 13 hartaus- ja ohjelmahetki joka päättyy viim.klo 14.
OHJELMAHETKESSÄ VIERAANA HELI-PAPPI.