Taaperokerho

ti 28.11. kello 09.30 - kello 11.00

Taaperokerho on 1-2 vuotiaille lapsille vanhempineen tarkoitettu kokoontumispaikka, johon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tarjolla on yhteistä hiljentymistä alttarin äärellä, lapsille tarjolla leikkiseuraa, aikuisille juttuseuraa ja yhteistä kahvittelua ( vapaaehtoinen kahviraha). Tervetuloa!

Keskustan alueseurakunta

Jyskän seurakuntakoti

Taapero kerho

Tervetuloa viettämään yhteistä aamua toisten taaperoikäisten ja heidän läheistensä kanssa. Pienentä puuhailua, kahvittelua ja yhdessäoloa.

Neulaskoti

Leikkiseuraa lapsille ja juttuseuraa aikuisille.

Kauppakeskus Seppä, Aula

Perhekahvila

Yhdessä oloa, leikkiä, kahvittelua, elämän jakamista..