Sibeliusta rakastaville - Jean Sibeliuksen kuoro-, yksinlaulu ja urkumusiikkia

pe 8.12. kello 19.00

Sibeliusta rakastaville - Jean Sibeliuksen kuoro-, yksinlaulu ja urkumusiikkia Taulumäen kirkko

Jean Sibeliuksen (1865-1957) musiikkia esittävät lauluyhtye Lux Auribus johtajanaan Kimmo Tuuri, Jenni Heilala, sopraano, Ville Heilala, baritoni ja Jukka Hassinen, urut, Kimmo Tuuri, piano. 15/10/5 euroa.

Lux Auribus, johtajanaan Kimmo Tuuri, esittää Jean Sibeliuksen kuoromusiikkia. Rakastava -teoksen sekakuoroversiossa solisteina toimivat Jenni Heilala, sopraano ja Ville Heilala, baritoni. Konsertissa kuullaan myös Sibeliuksen urkumusiikkia. Loppuhuipennuksena kuullaan Finlandia uruilla Jukka Hassisen esittämänä. Kappaleen keskiosan hymnin esittävät konsertin laulajat yhdessä. Lämpimästi tervetuloa!

Lauluyhtye Lux Auribus kotisivu

Taulumäen yksikkö

Kuokkalan kirkko

Orkesterin ja kolmen kuoron joulukonsertti

Jyväskylän Salonkiorkesteri, Jyväskylän Rautatieläisten Mieskuoro, Kuhmoisten Mieskuoro ja Jämsän Seudun Laulumiehet.
Solistina Jukka Luukkanen, tenori.
Johtaa Olli Santa.

Halssilan seurakuntakeskus

Jouluinen musiikki-ilta

Anna-Maijan musiikkikoulun oppilaat soittavat ja laulavat. Harri Hytönen, huilu. Iltapala. Liput 12 € ovelta, tuotto Jyväskylän rauhanyhdistyksen toiminnan tukemiseen.