Sibeliusta rakastaville - Jean Sibeliuksen kuoro-, yksinlaulu ja urkumusiikkia

pe 8.12. kello 19.00

Sibeliusta rakastaville - Jean Sibeliuksen kuoro-, yksinlaulu ja urkumusiikkia Taulumäen kirkko

Jean Sibeliuksen (1865-1957) musiikkia esittävät lauluyhtye Lux Auribus johtajanaan Kimmo Tuuri, Jenni Heilala, sopraano, Ville Heilala, baritoni ja Jukka Hassinen, urut, Kimmo Tuuri, piano. 15/10/5 euroa.

Lux Auribus, johtajanaan Kimmo Tuuri, esittää Jean Sibeliuksen kuoromusiikkia. Rakastava -teoksen sekakuoroversiossa solisteina toimivat Jenni Heilala, sopraano ja Ville Heilala, baritoni. Konsertissa kuullaan myös Sibeliuksen urkumusiikkia. Loppuhuipennuksena kuullaan Finlandia uruilla Jukka Hassisen esittämänä. Kappaleen keskiosan hymnin esittävät konsertin laulajat yhdessä. Lämpimästi tervetuloa!

Lauluyhtye Lux Auribus kotisivu

Taulumäen yksikkö

Kesäkonsertit 2018: Haudoilta paratiisiin

Terttu Iso-Oja, sopraano
Matti Pohjoisaho, urut ja piano
Liput 15/10/5 € tuntia ennen ovelta

Kesäkonsertit 2018: Pariisin virtuoosi

Pierre Queval, urut (Ranska)
Liput 15/10/5 € tuntia ennen ovelta.

Kesäkonsertit 2018: Ihmeellinen kota

Lauluyhtye Heinavanker (Viro)