Vaajakosken joulupuuro

Vaajakosken joulupuuro Vaajakosken kirkko

Jouluaaton joulupuuro, yhdessäoloa ja joulurauhan julistamisen seuraaminen Suomen Turusta.

Tervetuloa jouluaattona joulupuurolle Vaajakosken kirkolle. Vietämme yhteisen puurohetken toistemme seurassa ja katsomme televisiosta Suomen Turun julistaman joulurauhan. Voit valmistautua myös klo 14:00 alkavaan joulukuvaelmaan Suutarin Martti. Tervetluoa!

Vaajakosken alueseurakunta

Vaajakosken alueseurakunta
Kirkkotie 11
40800 Vaajakoski

Jyskän srk-koti, Asmalammentie 4, 40420 Jyskä. Työsuojeluvaltuutettu.

Olen diakonian viranhaltija (sosionomi amk, diakoni) Vaajakosken alueseurakunnassa. Perusdiakoniatyön lisäksi tehtäviini kuuluu perhetyö yhdessä varhaiskasvatuksen kanssa.

Toimin Jyväskylän seurakunnassa työsuojeluvaltuutettuna sekä oman työn ohessa palvelevan puhelimen ryhmänohjaajana. Olen Vaajakosken alueseurakunnan yhteyshenkilö ystävyysseurakuntatyössä (Tallinnan suomalainen seurakunta).

Taustani lähtee merimieskirkon työstä ja se näkyy myös tavassani tehdä diakoniatyötä. Kohtaamiset sovitaan puhelimitse/sähköpostitse joka Jyskän srk-kodille tai Vaajakosken kirkolle. Teen pyydettäessä myös kotikäyntejä.

Olen diakoniatyöntekijöiden liiton (DTL ry) hallituksen jäsen sekä Jyväskylän osaston puheenjohtaja. Harrastuksiini kuuluu kuntoliikunta (juoksu, kuntosali, ohjatut tunnit), ratsastus, snooker, purjehdus, ruoanlaitto, viinit. Valokuvaus kiinnostaa, mutta siinä en ole kovin taitava.

Olen kiinnostunut monipuolisesta yhteistyöstä ja työpaikkatyöstä (Vaajakosken alue).

Ota rohkeasti yhteyttä!