Apua ja tukea

Kun haluat keskustella, miettiä elämäntilannettasi tai etsiä ratkaisuja arjen ongelmiin, voit ottaa yhteyttä seurakunnan työntekijään. Diakoniatyöntekijöiden tapaaminen voi olla mahdollisuus avata elämälle uusi ja valoisa suunta. Aihe on vapaa.

Diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot

Seurakunnan perheasiain neuvottelukeskus auttaa, jos ihmissuhteet menevät solmuun.

Seurakunta järjestää sururyhmiä, joissa voi jakaa luottamuksellisesti surun nostamia tunteita ja ajatuksia toisten vastaavaa kokeneiden kanssa.

Puhuminen auttaa

Diakoniatyöntekijät tavattavissa keskustelua varten perjantai-iltaisin klo 18-20 kauppakeskus Sepän seurakunnan tiloissa. Voit tulla puhumaan arjen huolista, suruista tai iloista varaamatta aikaa. Diakoniatyöntekijät ovat vaitiolovelvollisia kirkon työntekijöitä, joilla on sosiaali- tai terveysalan koulutus. (sairaanhoitaja-diakonissa tai sosionomi-diakoni)