Lehtisaaren kesäkodin punainen saunarakennus järven rannassa.

- Lehtisaari on avoinna 10.6.–14.8.2022 (suljettu 25.–26.6.)
- Arkisin ma suljettu, ti-pe klo 15–21, soudut saareen tasatunnein klo 15–19.
- Viikonloppuisin la-su klo 13–21, soudut saareen tasatunnein klo 13–19.
- Soudut saaresta pois tunnin välein aina 10 vaille ennen tasatuntia (poislukien illan viimeinen soutu, joka lähtee varttia vaille yhdeksän).
- Saaressa voi soutuvenekapasiteetin vuoksi oleskella enintään noin 100 henkilöä kerrallaan.
- Vierailuaika on enintään kolme tuntia.

Lehtisaari - lomapaikka keskellä Jyväskylää

Lehtisaari on lomapaikka keskellä Jyväskylää Tuomiojärvellä. Voit viettää saaressa mukavaa kesäpäivää luonnon helmassa. Kuljetus, sauna ja kaikki on maksutonta. Saareen ei voi valitettavasti tuoda lemmikkejä.

Aukioloajat kesällä 2022

Lehtisaari on avoinna 10.6.–14.8.

• maanantaisin suljettu, tiistaista perjantaihin kello 15–21 ja
  • lauantaista sunnuntaihin kello 13–21

Rantautuminen saareen on sallittu vain aukioloaikoina. Saaressa voi soutuvenekapasiteetin vuoksi oleskella enintään 100 henkilöä kerrallaan.

Kuinka pääsen saareen?

Soutuvene noutaa vierailijat Viitaniemen laiturista, jonka löydät kävelemällä Viitaniementien päässä olevalta pysäköintipaikalta polkua pitkin rantaan.

Soudut saareen lähtevät

• arkisin (ti-pe) tasatunnein kello 15–19 ja
  • viikonloppuisin (la-su) tasatunnein kello 13–19.

Pelastusliivit talon puolesta. Saareen voi halutessaan saapua myös omalla veneellä.

Sauna, grillit ja hartaushetket

Sauna on lämpimänä aina saaren aukioloaikoina. Saaren grillit ovat käytössä muulloin, paitsi metsäpalovaroituksen aikaan. Ajankohtaisen tilanteen voit tarkistaa Ilmatieteen laitoksen sivuilta. Hartaushetki järjestetään saaren luontokirkossa joka ilta kello 19.30.

Milloin saaresta pääsee pois?

Saaresta pääsee pois venepaikalta lähtevällä soutuveneellä tunnin välein, aina 10 minuuttia ennen tasatuntia (poislukien illan viimeinen soutu, joka lähtee varttia vaille yhdeksän). Vierailuaika saaressa on enintään kolme tuntia.

Lahjoita

Voit halutessasi tehdä lahjoituksen Lehtisaaren tukiyhdistykselle.

• Tilinumero: OP / FI39 5290 0220 5253 88
  • Saaja: Lehtisaaren kesäkodin tuki ry