Seurakuntavaalit 2022

Seuraavat seurakuntavaalit järjestetään marraskuun kolmantena sunnuntaina eli 20.11.2022. Vaalien ennakkoäänestys on 8.–12.11.2022 eli ennakkoäänestyspäivät ovat tiistaista lauantaihin.

Seurakuntavaalit ovat ennen kaikkea paikalliset vaalit, joissa seurakuntalaisten joukosta valitaan henkilöt suunnittelemaan toimintaa seuraavalle nelivuotiskaudelle. Seurakuntavaaleissa pääset vaikuttamaan myös Jyväskylän seurakunnan tulevaisuuteen.

Tule ehdokkaaksi ja äänestämään sellaisena kuin olet – olet uskottu, toivottu ja rakastettu

Tavoitteena on saada seurakuntaan kaikenikäisiä, erilaisissa elämäntilanteissa olevia luottamushenkilöitä eri aloilta. Äänestäminen on hyvä tapa vaikuttaa oman seurakuntasi asioihin. Olemme kaikki tervetulleita kirkkoon ja äänestämään. Me kaikki olemme uskottuja, toivottuja sekä rakastettuja.

Tutustu vaalien teemoihinLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakuntavaalit järjestetään 20.11.2022

Tärkeät päivämäärät