Valitsijayhdistykset 2022

Ehdokkaita seurakuntavaaleihin voi asettaa valitsijayhdistys, johon kuuluu vähintään 10 seurakunnassa äänioikeutettua jäsentä.

Päivitämme tälle sivulle tietoa vaaleihin muodostuvista valitsijayhdistyksistä ja niiden yhteyshenkilöistä sitä mukaa, kun saamme tietoa parhaillaan muodostuvista valitsijayhdistyksistä. Tiedoksi saamiemme valitsijayhdistysten yhteyshenkilöille myös viestitään seurakunnasta sähköpostitse tarpeellisiin päivämääriin, materiaaleihin tai muihin ajankohtaisiin asioihin liittyen.

Perustaessasi valitsijayhdistystä tai toimiessasi sellaisen yhteyshenkilönä voit piipahtaa juttelemassa viestintään tai tilaisuuksiin liittyvistä asioista ravintola Harmoonin terassilla ti 14.6. kello 16-18.

Valitsijayhdistyksen tiedot viestintään

Voitte ilmoittaa meille valitsijayhdistyksen tiedot sähköpostitse: sirpa.koivisto@evl.fi tai jklsrk.viestinta@evl.fi.

Kerro sähköpostissa:

• Mikä on valitsijayhdistyksenne nimi, tausta ja tavoitteet.
  • Kuka on valitsijayhdistyksenne yhteyshenkilö (mukaan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite).
  • Tekstin pituus enintään 1300 merkkiä välilyönteineen.

Tällä hetkellä mukaan ilmoittautuneet valitsijayhdistykset: