Kerhonohjaajakoulutus

Etsimme uusia kykyjä!
Haluaisitko toimia alakouluikäisten lasten parissa?
Haluatko kehittää ohjaamistaitojasi ja saada uusia kokemuksia?
Haluatko tienata taskurahaa?
Oletko SINÄ uusi KERHONOHJAAJA?

Mikäli olet käynyt rippikoulun, on sinulla hieno mahdollisuus lähteä toimimaan kerhonohjaajana.

Seuraava Kerhonohjaajakoulutus on lauantaina 10.9.2022 Kuokkalan kirkolla klo 10-16.

Ilmoittaudu koulutukseen ja kerhonohjaajaksi tästä! Linkki avautuu uudessa välilehdessä

HUOM! Tarvitset ilmoittautumiseen Katrina-tunnukset tai pankkitunnukset. Jos et niitä omista, huoltaja aloittaa ilmoittautumisen ja hän luo tunnukset, jotka antaa sinulle. Sinulle tulee sen jälkeen linkki sähköpostiin, josta pääsee ilmoittautumissivulle ja kirjaudut sisään täyttämään tiedot.

Koulutuspäivän aikana annetaan perustiedot seurakunnan kouluikäisten kerhon ohjaamiseen.

Koulutuksen jälkeen voi ruveta kerhonohjaajaksi alakoululaisten kerhoihin. Kerhoa ohjataan yhdessä toisen kerhonohjaajan kanssa.

Koulutus ei kuitenkaan velvoita kerhon pitämistä.

Lisätietoa voit kysyä alueseurakuntasi nuorisotyönohjaajalta.

Yhteystiedot löydät täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä