Vammaisnuoret

Seurakunnan vammaisnuorisotyö vahvistaa erityistä tukea tarvitsevien nuorten osallisuutta seurakunnassa. Lähtökohtana on ajatus esteet ylittävästä tasavertaisesta nuorisotyöstä.

Tärkeimpiä toimintoja ovat

• viikko-, retki- ja tapahtumatoiminnan aktiviteetit,
  • avustajakoulutuksen järjestäminen,
  • erityistä tukea tarvitsevien rippikoulujen järjestäminen sekä
  • yhteistyö seurakunnan muiden työmuotojen sekä alueen erityisluokkien ja -oppilaitosten kanssa.

Tällä hetkellä vammaisnuorisotyön viikkotoiminnot painottuvat sisupartioon ja erityistä tukea tarvitseville nuorille räätälöityyn moottoripajatoimintaan. Aktiviteetteja suunnitellaan ja sovelletaan osallistujien tarpeiden mukaan.

Vammaisnuoristoyönohjaaja Henrik Ketola on tavoitettavissa puhelimitse, sähköpostitse, ja whatsapp:ssa: henrik.ketola@evl.fi / puhelin ja whatsapp: 050 549 7029. Toiminnassa on mukana myös aktiivinen joukko vapaaehtoisia.

Vammaisnuorisotyö Facebookissa

Vammaisnuorisotyönohjaaja