Riparille 2021 - ilmoittaudu!

Kaveriryhmä  (max 3)   Jos haluat kaverisi kanssa samaan rippikouluun ja olet kaveriryhmän ensimmäinen ilmoittautuja, anna kaverikoodi seuraavaksi ilmoittautuvan kaverin huoltajalle. Koodi löytyy huoltajasi sähköpostista, kun oma ilmoittautumisesi on valmis.  Jos sähköpostia ei löydy, katso roskaposti.

Kaverikoodilla ilmoittautuva huoltaja: täyttäessäsi lomaketta laita koodi  ”Syötä kaverikoodi” -kenttään ja paina ”Hae”. Rippikouluvalinnat tulevat näkyviin.

Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitset pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen sekä nuoren henkilötunnuksen. Koska ilmoittautuminen sisältää useita vaiheita, on ehdottoman tärkeää, että huoltaja ja nuori katsovat alla olevat videot ja yllä olevan ohje-kuvan.

Mikäli huoltaja merkitsee toisen huoltajan lomaketta täyttäessään, tulee tälle sähköpostiviesti.  Viestissä on linkki, jolla pääsee täyttämään omat tiedot.

Ilmoittaudu tästä Rippikouluun 2021

Ilmoittautuminen on avoinna 28.9. klo 10.00 - 9.10. klo 23.59. Voit ilmoittautua rippikouluun, vaikka et kuuluisi kirkkoon.

Muualle rippikouluun?

Jos aiot mennä muualle kuin Jyväskylän seurakunnan järjestämään rippikouluun, ilmoittaudu yllä olevan ilmoittautumisen kautta ja valitse ryhmäksi Muualla rippikoulun käyvät 9971 (Tikkakoski), 9972 (Keskusta) tai 9973 (Sepän Kipinä). Lisäksi sinun on itse ilmoittauduttava sen järjestön tai seurakunnan rippikouluun, jossa käyt leirijakson. Aloitusjakson käyt Jyväskylän seurakunnassa.

Jos et ole saanut postitse rippikouluesitettä voit avata sen tästä.

Vuotta aiemmin rippikouluun

Jos haluat tulla rippikouluun vuonna 2021 ja täytät silloin 14 vuotta ilmoittaudu ensin yllä olevan ilmoittautumisen kautta rippikouluun ja täytä sen lisäksi vuotta aiemmin rippikouluun hakemus

Vuotta myöhemmin rippikouluun

Ilmoita yhteystietosi, jos haluat tulla rippikouluun vasta vuonna 2022, vaikka täytät 15 vuotta vuonna 2021. Lähetämme sinulle vuoden 2022 rippikoulumainoksen. Saat sen kotiisi syksyllä 2021.

Yhteystiedot vuoden 2022 rippikoulumainoksen postitusta varten

// ]]>