Riparille 2022

Ilmoittautumisaika vuoden 2022 rippikouluihin on tällä sivulla 4.-17.10.2021. Rippikoulumainos on lähetetty kaikille vuonna 2007 syntyneille seurakunnan jäsenille. Samat tiedot löytyvät näiltä nettisivuilta.

Ohje uusille ilmoittautujille

Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitset pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen sekä nuoren henkilötunnuksen. Koska ilmoittautuminen sisältää useita vaiheita, on tärkeää, että huoltaja ja nuori katsovat alla olevat videot ja ohje-kuvan.

Ohjekuva rippikouluun ilmoittautumisesta. Rippikouluun ilmoittautuminen on monivaiheinen. Kuva selventää miten ilmoittautuminen tehdään.

Ohjevideot huoltajalle ja nuorelle

Huomioi nämä

• Mikäli huoltaja merkitsee toisen huoltajan lomaketta täyttäessään, tulee tälle sähköpostiviesti. Viestissä on linkki, jolla pääsee täyttämään omat tiedot.
  • Ensimmäisenä ilmoittautuva huoltaja saa kuittauksen sähköpostiinsa onnistuneesta ilmoittautumisesta. Nuori tai mahdollinen toinen huoltaja eivät saa kuittausta.
  • Jos nuoren tunnukset hukkuvat, katso ohjeLinkki avautuu uudessa välilehdessä kuinka huoltaja saa päivitettyä uudet nuoren tunnukset.
  • Kaveriryhmä (max 3). Jos haluat kaverisi kanssa samaan rippikouluun ja olet kaveriryhmän ensimmäinen ilmoittautuja, anna kaverikoodi seuraavaksi ilmoittautuvan kaverin huoltajalle. Koodi löytyy huoltajasi sähköpostista, kun oma ilmoittautumisesi on valmis.  Jos sähköpostia ei löydy, katso roskaposti.
  • Kaverikoodilla ilmoittautuva huoltaja: täyttäessäsi lomaketta laita koodi  ”Syötä kaverikoodi” -kenttään ja paina ”Hae”. Rippikouluvalinnat tulevat näkyviin.
  • Tästä voit katsoa, mitä tietoja huoltajat ja rippikoululainen näkevät ilmoittautumisessa.

Ilmoittaudu tästä rippikouluun 2022

Muualle rippikouluun?

Jos aiot mennä muualle kuin Jyväskylän seurakunnan järjestämään rippikouluun, ilmoittaudu yllä olevan ilmoittautumisen kautta ja valitse ryhmäksi Muualla rippikoulun käyvät 9971 (Tikkakoski), 9972 (Keskusta) tai 9973 (Sepän Kipinä). Lisäksi sinun on itse ilmoittauduttava sen järjestön tai seurakunnan rippikouluun, jossa käyt leirijakson. Aloitusjakson käyt Jyväskylän seurakunnassa.

Vuotta aiemmin rippikouluun?

Vuotta myöhemmin rippikouluun?

Ilmoita yhteystietosi, jos haluat tulla rippikouluun vasta vuonna 2023, vaikka täytät 15 vuotta vuonna 2022. Lähetämme sinulle vuoden 2023 rippikoulumainoksen. Saat sen kotiisi syksyllä 2022. Yhteystiedot vuoden 2023 rippikoulumainoksen postitusta varten.