Riparille 2021

Ilmoittautumisaika vuoden 2021 rippikouluihin on ohi. Ilmoittautuneet on jaettu rippikouluihin ja heille on lähtenyt viesti rippikoulusijoituksesta.

Uudet ilmoittautujat

Jos et ole ilmoittautunut rippikouluun 2021, voit vielä ilmoittautua alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuessasi valitse mahdollisimman monta ryhmää ja kerro mikä ajankohta sinulle sopii. Ilmoittautuneet sijoitetaan rippikoululuihin, jossa on tilaa.

Ohje uusille ilmoittautujille

Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitset pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen sekä nuoren henkilötunnuksen. Koska ilmoittautuminen sisältää useita vaiheita, on tärkeää, että huoltaja ja nuori katsovat alla olevat videot ja ohje-kuvan.

Ohjekuva rippikouluun ilmoittautumisesta. Rippikouluun ilmoittautuminen on monivaiheinen. Kuva selventää miten ilmoittautuminen tehdään.

Ohjevideot huoltajalle ja nuorelle

Huomioi nämä

• Mikäli huoltaja merkitsee toisen huoltajan lomaketta täyttäessään, tulee tälle sähköpostiviesti.  Viestissä on linkki, jolla pääsee täyttämään omat tiedot.
  • Ensimmäisenä ilmoittautuva huoltaja saa kuittauksen sähköpostiinsa onnistuneesta ilmoittautumisesta. Nuori tai mahdollinen toinen huoltaja eivät saa kuittausta.
  • Jos nuoren tunnukset hukkuvat, katso ohje kuinka huoltaja saa päivitettyä uudet nuoren tunnukset.
  • Kaveriryhmä (max 3). Jos haluat kaverisi kanssa samaan rippikouluun ja olet kaveriryhmän ensimmäinen ilmoittautuja, anna kaverikoodi seuraavaksi ilmoittautuvan kaverin huoltajalle. Koodi löytyy huoltajasi sähköpostista, kun oma ilmoittautumisesi on valmis.  Jos sähköpostia ei löydy, katso roskaposti.
  • Kaverikoodilla ilmoittautuva huoltaja: täyttäessäsi lomaketta laita koodi  ”Syötä kaverikoodi” -kenttään ja paina ”Hae”. Rippikouluvalinnat tulevat näkyviin.

Ilmoittaudu tästä rippikouluun 2021

Muualle rippikouluun?

Jos aiot mennä muualle kuin Jyväskylän seurakunnan järjestämään rippikouluun, ilmoittaudu yllä olevan ilmoittautumisen kautta ja valitse ryhmäksi Muualla rippikoulun käyvät 9971 (Tikkakoski), 9972 (Keskusta) tai 9973 (Sepän Kipinä). Lisäksi sinun on itse ilmoittauduttava sen järjestön tai seurakunnan rippikouluun, jossa käyt leirijakson. Aloitusjakson käyt Jyväskylän seurakunnassa.

Vuotta aiemmin rippikouluun?

Jos haluat tulla rippikouluun vuonna 2021 ja täytät silloin 14 vuotta ilmoittaudu ensin yllä olevan ilmoittautumisen kautta rippikouluun ja täytä sen lisäksi vuotta aiemmin rippikouluun hakemus

Vuotta myöhemmin rippikouluun?

Ilmoita yhteystietosi, jos haluat tulla rippikouluun vasta vuonna 2022, vaikka täytät 15 vuotta vuonna 2021. Lähetämme sinulle vuoden 2022 rippikoulumainoksen. Saat sen kotiisi syksyllä 2021. Yhteystiedot vuoden 2022 rippikoulumainoksen postitusta varten.

// ]]>