Laituri
Nuorten leirit ja retket

Leireillä liikutaan luonnossa, pidetään hauskaa, pelataan, saunotaan ja uidaan. Retkillä tutustutaan myös uusiin luontokohteisiin ja nähtävyyksiin.

Leirit ja retket on ensisijaisesti tarkoitettu kaikille jyväskyläläisille nuorille. Mikäli tilaa jää, voimme ottaa mukaan myös muualla asuvia nuoria. Ilmoittautumislinkit tulevat tälle sivulle ja maksu tapahtuu yleensä ilmoittautumisen yhteydessä, jollei toisin mainita.

Osa retkistä on maksuttomia. Maksuun voi hakea huojennusta ottamalla yhteyttä leirin työntekijöihin.

Syksy 2024

Nuorten leiri Vesalan Rysässä 24.-25.8.2024

Voit ilmoittautua pelkästään lauantain värikuulasotaan tai sitten leirille la-su.

Yöleiri alkaa la klo 11.00 ja päättyy sunnuntaina klo 12.00. Leirin hinta 20€ sis. majoituksen, ruuat, ohjelman ja värikuulasodan.
Jos ilmoittaudut pelkästään pelaamaan värikuulasotaa, niin pelailut alkavat klo 13.00, jonka jälkeen pääset saunomaan halutessasi Rysään ja sen jälkeen pääset lähtemään kotiin. Pelailun hinta on 15€ sis. värikuulasota, saunominen ja pieni välipala.

leiri-/retki-infoa lähetämme sähköpostiin viikolla 33. Leiri on tarkoitettu rippikoulun käyneille sekä sitä vanhemmille nuorille.

Ilmoittautuminen leirille/värikuulasotaan aukeaa TÄÄLTÄ 1.7.2024

Leirillä toimivat ohjaajina nuorisotyönohjaajat Mira Maasola ja Paula Raatikainen.

Lisätietoa nuorisotyönohjaaja Paula Raatikaiselta paula.k.raatikainen@evl.fi tai

Retki Maata Näkyvissä -festareille 22.-24.11.2024

Maata Näkyvissä -festarit on Suomen suurin kristillisen musiikin nuorten tapahtuma.

Retki on tarkoitettu yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille, aina 29-vuotiaisiin asti.

Lisää infoa ja ilmoittautuminen täältä: https://www.jyvaskylanseurakunta.fi/tapahtumat/2024-11-22/maata-nakyvissa-festarit

LÖHÖLEIRI VESALAN RYSÄ 22 - 24.11.2024

Lisätietoa elokussa.