Leirit ja retket

Tsekkaa kokkailuvinkkejä ja muita vinkkejä videoita Youtubesta, Kirkkis-kanavalta

Tulkoon tie sinua vastaan, olkoon tuuli aina myötäinen, päivä poskillesi paistakoon, sade pelloillesi virratkoon. Ja kunnes kohdataan, elämäsi jääköön käsiin Jumalan. (virsi 979)

Leiripäivä la 15.8.2020 klo 9-18 Sarpatissa

LEIRIPÄIVÄ ON PERUTTU

Maria Hurme, maria.k.hurme@evl.fi

Kalastusleiri 4.-6.9.2020

Koirasalmen luontotupa, Salamajärven kansallispuisto

Koirasalmi odottelee innokkaita kalastajia ensi syyskuussa! Mukaan kutsumme kouluikäisiä kalastajia, huoltajien tai muiden läheisten aikuisten seurassa. Leirin ohjelmassa on kalastamisen lisäksi makkaranpaistoa nuotiolla, yhteistä pientä touhuilua ja saunomista. Leirin aikana on myös mahdollisuus osallistua lauantaina järjestettävään Nuorten Vapapäivä 2020 tapahtumaan.

Leirin hinta on 30e/henkilö. Hintaan sisältyy majoitus Koirasalmen luontotuvalla (max. 4 hengen huoneissa), ruokailut, kuljetukset ja osallistuminen Vapapäivään. Kalastusvälineet ja osallistuvien aikuisten kalastusluvat on hankittava itse. Mukaan mahtuu 15 leiriläistä. Alaikäisten osallistuminen vain oman huoltajan tai läheisen aikuisen seurassa ja vastuulla.

Leirin järjestää Tikkakosken kalamiehet ry yhteistyössä Jyväskylän seurakunnan kanssa. Lisää tietoa ja ilmoittautuminen 22.7.2020 alkaen tällä sivulla.

Covid-19 tilanteeseen liittyvät rajoitukset saattavat vaikuttaa retken toteutumiseen, yhteisiin toimintoihin tai majoituksen järjestelyihin. Tiedotamme mahdollisista muutoksista heti jos niitä ilmenee.

Syysleiri 9.-11.10.2020 3-7-luokkalaisille

Koivuniemen leirikeskuksessa Vaajakoskella.

Leirille mahtuu 20 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirin hinta on 28€.

Leirille on bussikuljetus Kuokkalan Polttolinjalta ja Vaajakosken kirkolta.

Lisätietoja:

Satu Harjula, 040 558 2542 satu.harjula@evl.fi  tai

Henna Luomala 050 436 8619 henna.luomala@evl.fi

Joululeiri 4.-6.12.2020

Koivuniemessä.

Leiri on tarkoitettu 3.-7.luokkalaisille. Leirille mahtuu 25 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä Leirimaksu on 28e, ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tarvitset ilmoittautumista varten pankkitunnukset (vahva-ilmoittautuminen)

Leirillä touhutaan joulua silmällä pitäen, sisällä ja ulkona. Saunotaan sekä hiljennytään yhdessä hartauksiin.

Ilmoittaumisen tiedot tulee syksyllä.

Leirille on yhteiskuljetus Tikkakoskelta ja Palokasta.

Lisätietoja:

Maria Hurme, maria.k.hurme@evl.fi