Leirit ja retket

Seuraamme Covid-19 tilannetta ja toimimme saamiemme ohjeiden mukaan. Ilmoitamme muutoksista täällä tai tarvittaessa jo ilmoittautuneille mikäli tilanteet vaihtuvat.

Tsekkaa kokkailuvinkkejä ja muita vinkkejä videoita Youtubesta, Kirkkis-kanavaltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Tulkoon tie sinua vastaan, olkoon tuuli aina myötäinen, päivä poskillesi paistakoon, sade pelloillesi virratkoon. Ja kunnes kohdataan, elämäsi jääköön käsiin Jumalan. (virsi 979)

Kesä 2021

Tarmo21 -telttaleiri 27.-30.7. Ähtärissä

Lapuan hiippakunnan järjestämä telttaleiri 9-14-vuotiaille Tuomarniemessä, Ähtärissä.

Bussikuljetus Jyväskylästä. Matalan kynnyksen telttaleiri. Nukkuminen teltoissa, ruokailu sisätiloissa.

Oma säänkestävä teltta suositeltava, koska Suomen kesä on arvaamaton ja teltan täytyy kestää sadetta. Jos sinulta ei löydy omaa telttaa, seurakunnalla on muutama teltta, joita voi tarvittaessa lainata.

Hinta 75€
Lasku tulee sähköpostiin ja se on maksettava ennen leirin alkua.

Ilmoittautuminen 30.5. mennessä TÄSTÄLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Lisätietoa leiripaikasta ja leirin järjestäjästä: Lasten ja nuorten keskus ry

Lisätietoja;

Satu Harjula, satu.harjula@evl.fi, P. 040 5582542