Leirit ja retket

Seuraamme Covid-19 tilannetta ja toimimme saamiemme ohjeiden mukaan. Ilmoitamme muutoksista täällä tai tarvittaessa jo ilmoittautuneille mikäli tilanteet vaihtuvat.

Tsekkaa kokkailuvinkkejä ja muita vinkkejä videoita Youtubesta, Kirkkis-kanavalta.

Tulkoon tie sinua vastaan, olkoon tuuli aina myötäinen, päivä poskillesi paistakoon, sade pelloillesi virratkoon. Ja kunnes kohdataan, elämäsi jääköön käsiin Jumalan. (virsi 979)

Syysleiri 9.-11.10.2020 3-7-luokkalaisille

Koivuniemen leirikeskuksessa Vaajakoskella.

Leirille mahtuu 20 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirin hinta on 28€.

Ilmoittautuminen 31.8. alkaen tästä.

Valitettavasti seurakuntamme korona- suositusten mukaisesti emme voi tarjota leirille bussikuljetusta.

Lisätietoja:

Satu Harjula, 040 558 2542 satu.harjula@evl.fi  tai

Henna Luomala 050 436 8619 henna.luomala@evl.fi

Äiti-tytär-leiri 6.-7.11.2020

Mutasen leirikeskus, Korpilahti.

Leiri on suunnattu 1.-7.-luokkalaisille tytöille ja heidän äideilleen. Luvassa kivoja visailuja, lautapelailua, kauneushoitoa, ulkoilua, saunomista ja yhdessä rauhoittumista luonnon keskellä.

Leirimaksu on 17e/hlö. Leirille mahtuu 20 henkilöä. Ilmoittautuminen tästä 1.-22.10. Ilmoittautumiseen tarvitset pankkitunnukset (vahva tunnistautuminen).

Kysymyksiin vastaa:

Kirsi-Marja Piippanen 050 595 3945 / kirsi-marja.piippanen@evl.fi

Joululeiri 4.-6.12.2020

Koivuniemessä.

Leiri on tarkoitettu 3.-7.luokkalaisille. Leirille mahtuu 25 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirimaksu on 28e, ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tarvitset ilmoittautumista varten pankkitunnukset (vahva-ilmoittautuminen).

Leirillä touhutaan joulua silmällä pitäen, sisällä ja ulkona. Saunotaan sekä hiljennytään yhdessä hartauksiin.

Ilmoittaumisen tiedot tulee syksyllä.

Leirille on yhteiskuljetus Tikkakoskelta ja Palokasta.

Lisätietoja:

Maria Hurme, maria.k.hurme@evl.fi