Mukavaa, kun juuri sinä olet mukana kaupunkiriparillamme!

Tässä tulee hieman aikatauluja tulevasta riparistamme. Jos sinulla tai huoltajallasi tulee jotain kysyttävää, ottakaa rohkeasti yhteyttä!

Ensimmäinen kokoontumisemme on keskiviikkona 29.7. klo 9-16.00 Tikkakoskella, Sarpatin leirimajalla. Sarpatin osoite on Sarpatintie 99, 41160 TIKKAKOSKI. Nuorten tulisi saapua paikalla omilla kyydeillä (suosikaa kimppakyytejä) ja huoltajat voivat hakea nuoret kotiin klo 16.00.  Päivässä tarjoillaan nuorille lounas.

Riparijakso pidetään pääsääntöisesti Aseman pysäkillä (Hannikaisenkatu 29) 3.-7.8. klo 9.00-15.00. Viikon aikana vierailemme Taulumäen kirkossa sekä vanhalla hautausmaalla, mutta siitä ilmoitamme hyvissä ajoin. Nuorille tarjoillaan joka päivä lounas.

Kokoonnumme lähipäivään vielä lauantaina 22.8. klo 9.00-15.00 Keskustan alueseurakunnan nuorisotilalla (Yliopistonkatua 26b), jonne nuoret ottavat mukaan omat eväät tai ruokarahaa ruokailua varten.

Yhteistä konfirmaatiota vietämme Taulumäen kirkossa sunnuntaina 6.9. klo 10.00. Nuorten tulisi saapua kirkolle jo klo 8.50 valmistautumista ja  konfirmaatiokuvausta varten. Konfirmaatiomessu kestää noin puolitoista tuntia.

Toivomme, että keskustelette etukäteen kotona, kuka nuoren kummi tai joku muu läheinen aikuinen voisi olla siunaamassa konfirmaatiossa nuorta alttarilla.

Toivomme kaikille ihanaa kesää ja Taivaan Isän siunausta!

Ripariterveisin:

pastori Heli Ahonen p.040-7509008, heli.ahonen@evl.fi

vs.lähetyskasvatussihteeri Paula Raatikainen p. 040-5609904, paula.k.raatikainen@evl.fi