Tervetuloa ryhmään 9943!

Tämä on rippikouluryhmäsi oma sivu. Perehdythän näihin asioihin yhdessä huoltajiesi kanssa.

Tältä sivulta saat tietoa riparistasi, tulevista kokoontumisista ja yhteisistä rippikoulun tutustumisjakson tapahtumista.

Leiri, konfirmaatio ja ohjaajat

Jalkapallorippikoulun 9943 intensiivijakso on 22.-29.2.2020 Nuorisomatkailukeskus PiispalassaLinkki avautuu uudessa välilehdessä Kannonkoskella.

Konfirmaatio on suunniteltu järjestettäväksi 16.8.2020 klo 10.00 Taulumäen kirkossaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Ryhmän nuorisotyönohjaaja on Mikko Haapasaari ja pappi Markus Partanen. Lisäksi leirillä on mukana joukko isosia ja yövahti

HUOM. KAIKKI KEVÄÄN 2020 TAPAAMISET ON PERUTTU KORONA-VIRUS TILANTEEN VUOKSI.

Seurakunnan toimintaan tutustuminen toteutetaan normaalista poikkeavati ja tutustumisen käytännöistä ja tehtävistä ilmoitamme ensisijaisesti sähköpostitse.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä rippikouluun liittyen, ota rohkeasti yhteyttä.

Mikko Haapasaari
mikko.haapasaari@evl.fi