Tervetuloa riparille 112!

HUOM! Kaikki kevään tapaamiset on peruttu koronaviruksen leviämisen estämiseksi toukokuun loppuun saakka.
Olemme yhteydessä rippikouluista, kun tietoa on enemmän.

Leirijakson ajankohta ja paikka on vaihtunut!

Leiri pidetään Piispalassa 26.-31.12.2020

Leirin konfirmaatio on kaupunginkirkossa 6.1.2021

Tulkoon tie sinua vastaan, olkoon tuuli aina myötäinen,
päivä poskillesi paistakoon, sade pelloillesi virratkoon.
Ja kunnes kohdataan, elämäsi jääköön käsiin Jumalan.

Riparisi alkaa starttipäivästä 24.11. Kaupunginkirkossa klo 10. Vietämme yhdessä messua, johon myös kotiväki on tervetullut mukaan. Messun jälkeen pidämme yhteisen infohetken vetäjien, nuorten ja kotiväen kesken. Nuoret jatkavat päivää vielä tutustumisen merkeissä nuortentilalla (osoite Yliopistonkatu 26B, kulku sisäpihan kautta). Päivä päättyy noin klo 14.

Rippikoulun osallistumisjakso toteutuu talven ja kevään aikana yhdessä ryhmän kanssa. Merkitse kokoontumiset jo nyt kalenteriisi!

Ryhmän ennakkotapaamiset syksyn 2020 aikana:

1. lähipäivä kaupunginkirkossa ja nuortentilalla klo 10-15

Lähipäivä aloitetaan yhteisesti kaupunginkirkossa klo 10

4.10. Ryhmän suunnittelema ja toteuttama messu sunnuntaina klo 12 Lahjaharjussa PÄIVÄMÄÄRÄ MUUTETTU

Ryhmän yhteinen messun suunnittelu (päivämäärä tarkentuu pian)

keskiviikko 11.11. Ryhmän suunnittelema ja toteuttama messu kaupunginkirkon nuortemessussa klo 17

Messu suunnittellaan yhdessä ryhmän kanssa samana aamuna klo 10 alkaen Lahjaharjun kappelissa.

Pientä purtavaa kaikille suunnittelun ja messun välissä

28.11 2. lähipäivä jonka kellonajat ja paikat tarkentuvat myöhemmin.

2. lähipäivän yhteydessä pidetään myös leirin vanhempainilta

leiri 26.12. - 31.12. Piispala. Leirille on yhteiskuljetus
       konfirmaatioharjoitus 4.1. klo 16-18 kaupunginkirkossa
       konfirmaatio keskiviikkona 6.1. klo 10 kaupunginkirkko

Syksyn aikana pidetään vanhemmille oma kokoontuminen. Kotiväki on lämpimästi tervetullut myös ripariryhmän messuihin, joissa on hyvä tilaisuus jo tavata vetäjiä ja käydä läpi riparin asioita.

Kivaa, kun näemme riparin aikana siis monta kertaa! Seurakunnan toimintaan osallistuminen riparin aikana tapahtuu yhdessä ryhmän kanssa. Jos sinulle tulee jokin este, ota aina yhteyttä ryhmän ohjaajiin. Meihin voit olla yhteydessä muissakin ripariin liittyvissä asioissa!

Tapaamisten välissä voit vaikka opetella ulkoläksyjä: tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Leirin vetäjä poppoo:
Johanna Niiles-Hautanen