Tervetuloa rippikouluuun, 812 ryhmään!

Aika ja paikka: 11.10-17.10. Eerikkilä, Tammela (eerikkila.fi).
Konfirmaatioharhoitus 17.10. Taulumäen kirkko (leiri loppuu harjoitukseen)
Konfirmaatio: 1.11. klo 13 Taulumäen kirkko
Rippikoulun hinta 126 €.

Leirille lähdetään sunnuntaina 11.10. klo 9 Palokan Citymarketin pihasta.
Leiriltä palaamme lauantaina 17.10. Taulumäen kirkolle, jossa pidämme vielä konfirmaatioharjoitukset. Nuoria voi tulla hakemaan Taulumäeltä klo 16.
Kuljettamassa meitä on Taksi & Tilausliikenne Tuomi Oy.

Syökää hyvä aamupala, sillä ajamme yhtäkyytiä Eerikkilään jossa meillä on lounas.
Leirillä on voimassa seurakunnan puolesta tapaturmavakuutus, mutta ei sairasvakuutusta.

Leirivarustus:

•    muistiinpanovälineet
•    kelakortti
•    peseytymis- ja saunomisvälineet
•    uikkarit ja pyyhe
•    oma käsipyyhe
•    henkilökohtaiset lääkkeet (myös päänsärkylääkkeet)
•    ulkoiluvaatteet ja hyvät ulkoilukengät
•    riittävästi vaihtovaatteita
•    yöpuku
•    juomapullo
•    omia urheiluvälineitä ja soittimia innostuksen mukaan (huomaa kuitenkin, että tavarat ovat omalla vastuulla)
•    rahaa mahdollisia kioskiostoja varten
•    reipasta leirimieltä

Mukaan et tarvitse
•    lakananoita (saamme ne Eerikkilästä)

Mukaan ei saa ottaa
•    Tupakkatuotteita, olethan alle 18.v.
•    Päihteitä, mikäli niitä ilmenee, on edessä kotiutus.
•    Energiajuomia.

Leirin jälkeen

Konfirmaatiota vietämme yhdessä Taulumäen kirkossa sunnuntaina 1.11. klo 13. Nuoret paikalle albojen sovitukseen klo 12.

Ohjeita konfirmaatioon:

- 3 läheistä per nuori. Taulumäellä on 150 henkilön tilarajoitus. Käytäthän tilaisuudessa maskia.

- Nuoren läheiset istuvat perhekunnittain oman nuorensa kanssa. Jokaiselle on merkattuna oma penkkirivi. Nuoret tulevat messuun ristikulkueessa ja asettuvat oman penkkirivinsä päähän.

- Nuorten siunaus tapahtuu penkeissä, mukana olevat läheiset siunaavat nuoren laittamalla lähden hänen päänsä päälle. Tarkemmat ohjeet kerrataan vielä messussa.

-Ehtoolliselle nuoret tulevat ensin, 6 nuorta kerrallaan. Nuorten ehtoollisella käynnin jälkeen on avoin ja jatkuva ehtoollispöytä, kuitenkin niin, että alttarilla on maksimissaan 6 ihmistä kerralla ehtoollisen jakajien lisäksi.

- Muistathan käyttää saatavilla olevia käsidesejä ja huomioida turvavälit muihin nuoriin ja perheisiin.

- Messun kesto on noin 1h 20 min. Messun lopuksi jaetaan todistukset. Messun jälkeen perheet voivat ottaa kuvia nuoresta alba päällä. Nuoret ovat vapaita lähtemään, kun ovat palauttaneet albansa paikoilleen.

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä:

Toni Launonen
toni.launonen@evl.fi