Tervetuloa rippikouluun ja 813 ryhmään!

KORONATILANTEEN VUOKSI RIPPIKOULU TOTEUTETAAN ETÄOPETUKSENA.  OHJEITA TULEE SEKÄ SÄHKÖPOSTIIN ETTÄ TÄLLE SIVULLE.

​​​​​​​​​

Lataa itsellesi kännykkään Ulkoläksyt- sovellus, löytyy sekä Playkaupasta että Appstoresta.

​​​​​​​

Konfirmaatioharjoitukset la 2.1. klo 11.00, 11.45 ja 12.30 alkaen Taulumäen kirkossa. Nuoret saavat tiedon omasta harjoitusajastaan. Harjoitukseen tulee nuori yksin. Muistattehan maskit!

Konfirmaatio su 3.1. klo 13-17 välisenä aikana Taulumäen kirkossa. Konfirmaatio järjestetään kolmelle nuorelle kerrallaan 30 min. välein. Jokaiselle nuorelle voi tulla yksi läheinen paikalle. Huolehdimme tilaisuudessa turvaväleistä.

Konfirmaatiot striimataan, vanhemmille ja nuorille on lähetetty linkit sähköpostiin.

​​​​​​​

Kaikissa rippikouluun liittyvissä asioissa ota yhteys:

Mira Maasola 0504088813

Palokan alueseurakunta