Tervetuloa ryhmän 821 päivärippikouluun!

Rippikoulu alkoi starttipäivänä sunnuntaina 10.11.2019, jolloin osallistuimme yhdessä klo 10 alkavaan messuun, joka oli kansanlaulumessu.

Oman ryhmämme yhteiset kokoontumiset:

# Lauantaina 8.2.2020 Rippikouluralli Palokan kirkolla klo 10-14. Jollet pääse tähän, tule toiseen rippikoulurallipäivään 15.2.2019 (sama aika klo 10-14).
 Rippikouluralli koostuu neljästä eri opintokokonaisuudesta, joista yksi on jumalanpalvelusopetusta, yksi on opetusta kirkon kansainvälisestä työstä, yhdellä kerrotaan kirkon nuorisotyöstä ja yksi on välipalarasti.

# Keskiviikkona 4.3.2020 valmistelemme yhdessä seuraavan sunnuntain messua.  Tule kirkolle klo 17:00.  Suunnittelun jälkeen jäämme vielä joksikin aikaa nuorteniltaan, joka alkaa klo 18:00 Jokelan pappilassa (kirkon lähellä kuusimetsän takana oleva tiilitalo).

# Sunnuntaina 8.3.2020 osallistumme ryhmänä yhdessä klo 10 alkavaan messuun Palokan kirkossa.  Tule paikalle klo 9.30, jolloin ryhmälle jaetaan keskiviikkona sovitu tehtävät, kuten kolehdin kantoa ja tekstinlukua.  Messun jälkeen juomme kirkkokahvit ja siirrymme yhteiseen tapaamiseen opintosaliin, joka päättyy noin klo 13.  (Jos kirkko on silloin jo remontissa, paikka ilmoitetaan erikseen.

KIRJE OMALLE NUORELLE

Kirjoita kirjeeseen ajatuksiasi, joita et ehkä ole osannut hänelle kertoa ja joita haluaisit nuoren tietävän. Voit kirjoittaa vapaata tajunnanvirtaa tai ranskalaisilla viivoilla, kumpi on sinulle luontevampaa.

Huom! Kirje luetaan kaikkien nuorten kuullen leirillä. Jos haluat, voit laittaa kirjeeseen jonkun vinkin, josta nuori voi arvata, keneltä kirje on. (Usein nuoret haluavat vanhempien kirjeet itselleen, joten voit laittaa kirjeen loppuun oman nimesi, nimiä ei siis lueta ääneen.)

Tässä on muutama apukysymys:

Millainen hän on? Kuvaile hänen hyviä ominaisuuksiaan, taitojaan ja luonteenpiirteitään.

Mistä asioista olet ylpeä?

Onko hänellä jotain kehitettävää joissain asioissa?

Mitä toivot rippikoulun antavan nuorelle?

Mitä toivot hänen tulevaisuudelleen?

821 Palokan päivärippikoulun intensiivijaksot la-su 3.-4.10. ja ti-la 13.10.-17.10. ovat  Jokelan pappilassa, joka sijaitsee Palokan kirkon läheisyydessä. kanttorilan edustalta lähtevää pihatietä pitkin löytää perille.  Kokoontumiset ovat arkipäivisin noin klo 9-15.  Sunnuntaina 4.10 aloitamme päivän Pelimannitalolla klo 9.45 osallistuen siellä pidettävään jumalanpalvelukseen.

Huom! Konfirmaatiomessu on sunnuntaina 18.10. klo 13 Palokan Pelimannitalolla osoitteessa Saarijärventie 71.  Koronaepidemian takia konfirmaatiomessuun voi osallistua vain 3-4 vierasta/rippikoululainen.  Mikäli olet jo kutsunut vieraita seuraavalle sunnuntaille 25.10. päivälle, niin on mahdollista osallistua konfirmaatioon yhdessä ryhmän 811 kanssa Taulumäen kirkossa klo 13.  Ilmoita tieto oman ryhmäsi vetäjille.

Rippikoulu on ilmainen ja siihen sisältyy lounas.

Jos sinulla on kysyttävää, otathan yhteyttä:

Teija Laine, rippikouluryhmäsi pappi, teija.i.laine@evl.fi  040 560 9906

Elina Romar, diakoni, elina.romar@evl.fi   040 560 9910