Tervetuloa ryhmään 911!

Tälle sivulle päivitetään ajankohtaisia riparitietoja, kuten ryhmäsi tapaamiset ja työntekijät.

Huom!

Kaikki kevään kokoontumiset on peruttu toukokuun loppuun asti koronavirusepidemian takia. Osa ennakkokäynneistä voidaan korvata etänä. Tiedotamme kesän rippileireistä heti kun päätökset niitä koskien on tehty. Olemme yhteydessä teihin sähköpostitse ja puhelimitse.

Starttipäivä

Ryhmämme yhteinen matka alkaa starttipäivästä su 17.11. klo 10 Vaajakosken kirkolla, paikalla oltava klo 9.30. Aloitamme yhteisellä ehtoollisjumalanpalveluksella, eli messulla, jonka jälkeen vietämme oman ryhmän kanssa hetken, jossa katsotaan yhdessä, mitä rippikoulu pitää sisällään. Huoltajasi ovat oikein tervetulleita ja toivottuja mukaan!

Kevätkauden aikataulu

Kevään ohjelman sisältö on seuraavanlainen:

• Osallistutaan messuun Vaajakosken kirkossa (ajankohta tarkentuu lähiaikoina)
  • Osallistutaan yhdessä nuorten iltaan, "Hengariin" keskiviikkona 5.2. klo 18-19.30
  • Suunnitellaan ja toteutetaan Nuorten messu keskiviikkona 19.2. klo 17.30-20
  • Käydään riparikonsertissa Lutakossa maanantaina 23.3. klo 19.30
  • Hiljaisella viikolla MA-KE 6.-8.4. Pääsiäisvaelluksen katsominen Vaajakosken kirkossa. Tarkempi ajakohta määrittyy myöhemmin jollekin edellä mainituista päivistä.
  • Ryhmämme osallistuu jumalanpalvelukseen sunnuntaina 19.4 klo 10
  • Vanhempainilta 28.4.2020 klo 18-19.30 (nuoren ei tarvitse olla paikalla)

Lähipäivä

Leiriä edeltävällä viikolla kokoonnumme kirkolle muutamaksi tunniksi haistelemaan leirielämää yhdessä isosten kanssa. Tapaamme kirkon nuorisotilassa torstaina 4.6.2020 klo 12-15.

Leiri

Vietämme leirin uuden aikataulun mukaisesti 1.1. - 6.1.2021 Kiponniemen leirikeskuksessa, Kiponniementie 84, Vesanka. Sen hinta on 126 €.

Konfirmaatio

Rippikouluvuosi huipentuu konfirmaatioon Vaajakosken kirkossa, Kirkkotie 11. Se on juhla, jota valmistelemme yhdessä. Sinne kaikki läheisesi ovat lämpimästi tervetulleita! Konfirmaation aika varmistuu myöhemmin.

Jos et pääse paikalle johonkin tapaamisista, niin olethan yhteydessä työntekijään!

Leirin ohjaajina toimivat:

Eeva-Kaisa Rossi, pastori