Tervetuloa ryhmään 912!

Tälle sivulle päivitetään ajankohtaisia riparitietoja, kuten ryhmäsi tapaamiset ja työntekijät.

Huom!

Kaikki kevään kokoontumiset on peruttu toukokuun loppuun asti koronavirusepidemian takia. Osa ennakkokäynneistä voidaan korvata etänä. Tiedotamme kesän rippileireistä heti kun päätökset niitä koskien on tehty. Olemme yhteydessä teihin sähköpostitse ja puhelimitse.

Starttipäivä

Ryhmämme yhteinen matka alkaa starttipäivästä 17.11. klo 10 Vaajakosken kirkolla. Aloitamme yhteisellä ehtoollisjumalanpalveluksella, eli messulla, jonka jälkeen vietämme oman ryhmän kanssa hetken, jossa katsotaan yhdessä, mitä rippikoulu pitää sisällään. Huoltajasi ovat oikein tervetulleita ja toivottuja mukaan!

Rippikoulun aikataulu

Kevään tapaamiset on peruttu. Syksyn ohjelma on vielä avoin.

• Katsotaan messu netistä ja palautetaan kirjallinen tehtävä Satulle ohjeen mukaan
  • Rippikoulukonsertti pe 5.5. klo 18. Saat linkin, josta konserttia seurata

Lähipäivä

Torstaina 6.8.2020 klo 9-18 Koivuniemen leirikeskuksessa (Koivuniementie 30, Vaajakoski)

Korvaavat tehtävät: Mikäli nuori on ollut poissa jostakin edellä mainitusta tapaamisesta, tulee hänen korvata poissaolo. Korvaavat tehtävät/käynnit tulee olla suoritettuna toukokuun loppuun, ellei toisin ole sovittu.

Leiri

Vietämme leirin uuden aikataulun mukaan 26.12. -31.12.2020 Piispalassa, Kannonkoskella. https://piispala.fi/. Sen hinta on 126 €.

Konfirmaatio

Rippikouluvuosi huipentuu konfirmaatioon Taulumäen kirkossa sunnuntaina 3.1.2021.

Se on juhla, jota valmistelemme yhdessä. Sinne kaikki läheisesi ovat lämpimästi tervetulleita! Konfirmaation ajankohta varmistuu myöhemmin.

Jos et pääse paikalle johonkin tapaamisista, niin olethan yhteydessä työntekijään!

Leirin ohjaajina toimivat:

Arto Kauppinen