Tervehdys rippikoululainen ja kotiväki!

Rippileiri alkaa keskiviikkona 14.10.2020 klo 10 Peurungassa (osoite: Peurungantie 85, 41340 Laukaa). Tapaamme Vastaanoton edessä.

Leirimme päättyy su 18.10.2020 klo 12.30 alkavaan konfirmaatiojuhlaan Jyväskylän Kaupunginkirkossa (osoite: Kirkkopuisto, 40100 Jyväskylä). Tilaisuus kestää n. 1 h.

Tulemme rippikoululaisten kanssa yhteiskuljetuksella Peurungasta kirkkoon. Leiriläisten laukut ovat konfirmaation ajan kirkon takimmaisilla penkeillä, josta ne voi ottaa mukaan heti konfirmaation päätyttyä.

Ennen konfirmaatiota puemme albat päälle ja otamme ryhmästä konfirmaatiovalokuvan, jonka lähetämme kaikille kotiin. Ottaessamme valokuvaa noudatamme suositeltuja turvavälejä.

Pyydämme että vanhemmat ja vieraat saapuvat kirkkoon vasta klo 12.15. Tämän hetken suositusten mukaan voimme ottaa kirkkoon korkeintaan 12 vierasta/rippikoululainen. Kirkossa olisi hyvä istua perhekunnittain ja noudattaa turvavälejä sekä käsihygieniaa mahdollisimman hyvin.

Kipeänä konfirmaatioon ei voi tulla.

Tämän kirjeen mukana on kummikirje päivitetyillä tiedoilla. Välitättehän sen siunaajille.

Tarvitset mukaasi seuraavat leirivarusteet:

- SEURAKUNTAAN TUTUSTUMISKORTTI merkintöineen

- vaatteita (mielellään nimettyinä) (otathan mukaan myös lämmintä ulkovaatetta!)

- JUHLAVAATTEET konfirmaatioon, muista kengät ja sukat!

- yöpuku, peseytymisvälineet, uimapuku

- lääkkeet, jos sinulla niitä on

- jos esiintyy yökastelua, ota mukaasi vuoteen suoja

- sisäkengät

- omia lehtiä, kirjoja tms. sinulle tärkeää vapaa-ajan varalle

Alustavasta ohjelmarungosta (kääntöpuolella) näette, miten päivämme kuluvat leirillä. Ruokailujen jälkeen meitä tavoittaa ehkä varmimmin puhelimeen. Kännykkä saa olla mukana leirillä, kunhan se ei häiritse yhteiseloa. Sovimme kännykän käytöstä ja soittoajoista yhdessä. Jos nuorella ei ole kännykkää, kuulumisia voitte kysellä soittamalla meille työntekijöille.

Vietämme leirillä yhteisen juhlan, jossa herkkuja tarjolla tasapuolisesti kaikille.

Jos teillä on jotakin kysyttävää tulevasta leiristä, ottakaa rohkeasti yhteyttä meihin työntekijöihin.

Maarit Nuopponen p. 045-6575715 maarit.nuopponen@evl.fi

Mari Tyynelä p. 050-5497028 mari.tyynelä@evl.fi

Henrik Ketola p.050-5497029 henrik.ketola@evl.fi

Päiväohjelma:

7.30              Herätys ja aamutoimet

8.00              Aamupala

9.00              Aamuhartaus

Päiväohjelman läpikäynti

Tunnelmat

Päivän teema

11:30            Lounas

Lepo (omaa aikaa omassa huoneessa/tarinatuokio)