Liturgisen tanssin ryhmä Jubilate Deo on toiminut Kuokkalan alueseurakunnassa vuodesta 2006 alkaen. Raija Saarela tuli luoneeksi tanssiryhmän toiminnan edellytykset tekemällä koreografian vuonna 2006 Lähetysjuhlilla vietettyyn Kansanmusiikkimessuun kymmenille tanssijoille Hipposhalliin. Siitä lähtien Keskisuomalaista kansanmusiikkimessua on vietetty vuosittain Kuokkalassa ja eri kirkoissa Jyväskylän seurakunnassa.

Jubilate Deo harjoittelee tiistai-iltaisin Kuokkalan kirkossa klo 16.30-18.00. Joskus pidämme harjoitusleirejä ja virkistyspäiviä.

Vuosittain vietetään kaksi tanssinpäivää, jotka ovat avoimia kaikille tanssijoille. Kesällä heinäkuussa Reuterin pellolla on peltotanssit. Ohjaajana on perinteisesti jo yli 30 vuoden ajan ollut Wim van der Kooij Inkoosta.

Talvinen tanssinpäivä on alkuvuodesta Kuokkalan kirkossa. Ajat ilmoitetaan täällä.

Tanssijattaret joulun aikaan Kuokkalan kirkossa
Jubilate Deo aloittaa syyskauden 2015

JUBILATE DEO HARJOITTELEE KUOKKALAN KIRKOSSA TIISTAISIN KLO 16.30-18.00

Ryhmää ohjaa Anne-Marika Turpeinen puh. 044-2980814. Tiedustelut myös kanttori Sirpa Lampinen, puh. 050-4365435.

KEVÄT 2021

​​​​​​​Tammikuussa viikot 3 ja 4 Kuokkalan kirkolla on valaisinhuolto. Silloin ei ryhmät kokoonnu.

​​​​​​​Tanssin päivä helmikuussa on peruttu.

Kuokkalan alueseurakunta
Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4