Liturgisen tanssin ryhmä Jubilate Deo on toiminut Kuokkalan alueseurakunnassa vuodesta 2006 alkaen. Raija Saarela tuli luoneeksi tanssiryhmän toiminnan edellytykset tekemällä koreografian vuonna 2006 Lähetysjuhlilla vietettyyn Kansanmusiikkimessuun kymmenille tanssijoille Hipposhalliin. Siitä lähtien Keskisuomalaista kansanmusiikkimessua on vietetty vuosittain Kuokkalassa ja eri kirkoissa Jyväskylän seurakunnassa.

Jubilate Deo harjoittelee tiistai-iltaisin Kuokkalan kirkossa klo 16.-18.00. Joskus pidämme harjoitusleirejä ja virkistyspäiviä.

Vuosittain vietetään kaksi tanssinpäivää, jotka ovat avoimia kaikille tanssijoille. Kesällä heinäkuussa Reuterin pellolla on peltotanssit. Talvinen tanssin päivä on ollut tammi-helmikuussa. Ohjaajana on perinteisesti jo yli 30 vuoden ajan ollut Wim van der Kooij Inkoosta. Tarkemmat ajat ilmoitetaan täällä ja seurakunnan ilmoituksissa.

 

Tanssijattaret joulun aikaan Kuokkalan kirkossa
Jubilate Deo aloittaa syyskauden 2015

JUBILATE DEO HARJOITTELEE KUOKKALAN KIRKOSSA TIISTAISIN KLO 16.-18.00

Ryhmää ohjaa Anne-Marika Turpeinen puh. 044-2980814. Mukaan pääsee myös etäyhtyeksillä. Anne-Marika neuvoo! 

Harjoitukset alkavat 10.1.2023  klo 16-18 Kuokkalan kirkossa. Muutoksista tiedotetaan ohjaajan toimesta. Tanssijoilla on oma whatsup-ryhmä johon pääsee mukaan kun ilmoittaa halustaan liittyä mukaan toimintaan. Tanssiharjoituksiin voi osallistua myös etänä! Kysy lisää Anna-Marikalta!