Turvaa ja iloa pienille

Vapaaehtoistehtävät

Haluaisitko sinä toimia pyhäkoulunohjaajana? Pyhäkoulu on lasten oma hetki Raamatun äärellä. Mietimme lasten kanssa yhdessä suuria kertomuksia, laulamme, leikimme, askartelemme ja rukoilemme. Tule mukaan! Koulutamme ja annamme tarpeelliset välineet pyhäkoulun pitämiseen.

Kiinnostaako sinua toimia kerhomummona tai -pappana? Lukemaan satuja, leikkimään, apukäsiksi yms. Vai olisitko valmis tekemään jotain muuta?

Ota yhteyttä oman alueseurakunnan varhaiskasvatuksenohjaajaan tai ilmoittaudu mukaan varhaiskasvatuksen joukkoon tästä.

Lastenohjaajan sijaisuudet

Oletko täysi-ikäinen ja kiinnostunut lasten ja perheiden kanssa toimimisesta? Kerhoissamme on aika ajoin tarvetta lastenohjaajan sijaisille. Jos haluat ilmoittautua sijaisehdokkaaksi ota yhteyttä varhaiskasvatuksen ohjaajiin.

Anne Kettunen p. 050 340 0638, anne.kettunen@evl.fi
Katja Jansa p. 050 340 0639,
katja.jansa@evl.fi

Tanja Siitari p. 050 340 9887, tanja.siitari@evl.fi
Marja-Terttu Kivelä p. 040 560 9908,
marja-terttu.kivela@evl.fi

Pyhäkoululaisia kävelemässä kohti kirkon alttaria.

Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Keljonkankaan lähikirkkoalue Keltinmäen lähikirkkoalue Korpilahden lähikirkkoalue Kortepohjan lähikirkkoalue Säynätsalon lähikirkkoalue
Keltinmäentie 11 B
40640 Jyväskylä