Keltinmäen alueen muu toiminta

Pyhäkoulut ovat toistaiseksi tauolla

Pyhäkoulu on tarkoitettu kaikille lapsille, pieni lapsi voi tulla yhdessä aikuisen kanssa. Pyhäkoulu kokoontuu Keltinmäen kirkolla sunnuntaisin klo 10 messun aikana.

Alakoululaisten ryhmät

Alakoululaisten ryhmät kokoontuvat Keltinmäessä 24.5. ja Kortepohjassa 25.5. saakka.

Koronarajoitusten vuoksi alakoululaisten ryhmiin on ilmoittautuminen (katso tarkemmin alta ohjeet):
Paluuviestillä saat tiedon mahtuiko mukaan. Toki myös samana päivänä voi vielä kysellä onko tilaa, mutta vastausviesti saattaa saapua rauhallisempaa tahtia. Muistathan ilmoittaa myös peruutuksista.

Kirkkis alakoululaisten avoimet ovet ma ja ke klo 13-16 Keltinmäen kirkon alakerrassa.

Ilmoittautuminen maanantain osalta edelliseen pe klo 14 mennessä ja keskiviikon osalta tiistaihin klo 16 mennessä Riikalle 050 4121514.

Avoimet ovet alakoululaisille
Kortepohjan kirkolla ti ja to klo 13-16 (Torstaikahvila).

Ilmoittautuminen edelliseen päivään klo 16 mennessä Eevalle 050 4088852.

Kummassakin ryhmässä tarjolla pientä välipalaa, pelejä, leikkejä, askartelua ja yhteistä aikaa kavereiden kanssa.
Toiminta on maksutonta.

lapsi soittaa triangelia pyhäkoulussa