Keltinmäen alueen ajankohtaista

Tulevia tapahtumia näet alla olevassa tapahtumakalenterissa.

4-vuotissynttärijuhlat

tiistaina 11.10. klo 18 vietetään kaikkien Keltinmäen, Kortepohjan, Kypärämäen, Myllyjärven, Kuohun ja Vesangan alueen vuonna 2018 syntyneiden 4-vuotiaiden lasten syntymäpäiväjuhlia Keltinmäen koulun ruokasalissa (Keltinmäentie 11 A, sisäänkäynti yläpihan puolelta.) Tervetuloa synttärisankarit perheineen! Illan touhuissa mukana Klovni Dodo.

Lasten iltapysäkki

Lapsille leikki-ilta ja vanhemmille mahdollisuus vapaailtaan tai harrastamiseen tiistaisin klo 17-19.30 2-8 -vuotiaille.

Kultalakissa 27.9. ja 15.11. Ilmoittautuminen viestillä viimeistään edeltävänä päivänä klo 16 p. 050 412 1514/ Riikka.

Kortepohjan srk-keskuksessa 4.10. ja 29.11. Ilmoittautuminen viestillä viimeistään edeltävänä päivänä klo 16 p. 050 372 5573/Riitta.

Viestiin lapsen nimi ja ikä. Vastausviestissä saat tiedon, mahtuuko lapsi mukaan. Voit ilmoittaa lapsesi myös kerralla kaikkiin iltoihin!

Pikkuhelppi

Asioita hoidettavana, eikä lasta voi ottaa mukaan?
Tarvitsetko hetken hengähdystä?
Kaipaatko juttuseuraa?

Kysy Pikkuhelppiä apuun!

Lapsiperheen arjessa tulee tilanteita, joissa pieni apu on tarpeen. Maksuton Pikkuhelppi tarjoaa lastenhoitoapua, juttuseuraa, omaa aikaa, tukea vanhemmuuteen, tai mitä teillä tarvitaankaan. Pikkuhelppiä järjestetään ulkona, kirkon tiloissa tai voimme tulla myös kotiin. Perhe voi käyttää Pikkuhelppiä max. 3 kertaa puolen vuoden aikana. Voit ilmoittaa tarpeestasi tässä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä