Korpilahden alueen perhekerhot

Perhekerhot tauolla helmikuun ajan koronarajoitusten vuoksi!

Perhekerhot ovat kaikille lapsiperheille ja lapsille hoitajien kanssa avointa ja maksutonta toimintaa. Ne ovat paikkoja kohdata muita lapsiperheitä. Ohjelmassa leikkiä, laulua, pieni hartaushetki sekä pientä syötävää. Huom! Ei tarjoilua maskisuosituksen aikana.

Taaperokerho on kaikille alle 3-vuotiaille lapsille vanhempineen ja hoitajineen.

Perhekerho torstaisin klo 9.30-11.30.

Tule paikalle silloin, kun sinulle sopii. Yhteinen aloitus ja hartaus heti alussa, jonka jälkeen voi leikkiä, askarrella tai rupatella. Ei tarjoilua koronan vuoksi. HUOM! Koronarajoitusten takia kerhoon voidaan ottaa vain max 15 hlöä. Tämän vuoksi tarvitaan ilmoittautuminen ennakkoon viestillä p. 050-557 9006 / lastenohjaaja Paula Paananen. Viestiin osallistujien lukumäärä. Ilmoittautumalla varmistat paikkasi kerhossa.

Perhekerhon kevätkauden 2021 ohjelma

Perhekerhon kevätkauden 2021 ohjelma (helppokäyttöinen PDF) tulossa pian.

Taaperokerho joka toinen maanantai klo 9-11

Oma perhekerhoryhmä alle kolmevuotiaiden ja vauvojen perheille. Ilmoittautuminen ja henkilörajoitus, kuten edellä, kts. perhekerho. Ei tarjoilua toistaiseksi.

Pohjoisten kylien iltaperhekerho

tiistai-iltaisin joka toinen viikko klo 17.30-19.30 Ylä-Muuratjärven kylätalolla (Petäjävedentie 2178).

Tule tapaamaan kylän muita perheitä ilta-aikaan, saat juttuseuraa ja lapsilla on leikkikavereita. Yhteinen iltahartaus. Maskisuositus, ei tarjoilua. Kokoontumisten päivämäärät ovat keväällä 2021: 9.2., 23.2., 9.3., 23.3., 6.4., 20.4. ja 11.5. Ilmoittautumiset viestillä viimeistään edellisenä maanantaina p. 050-557 9006/Paula Paananen (henkilömäärä, ja lasten iät)

vanhempi leikkii palloilla lapsen kanssa

Lastenohjaaja vs.
Lastenohjaaja, virkavapaalla