Korpilahden alueen perhekerhot

Perhekerhot ovat kaikille lapsiperheille ja lapsille hoitajien kanssa avointa ja maksutonta toimintaa. Ne ovat paikkoja kohdata muita lapsiperheitä. Ohjelmassa leikkiä, laulua, pieni hartaushetki sekä pientä syötävää. Huom! Ei tarjoilua maskisuosituksen aikana.

Taapero -ryhmä ei kokoonnu enää keväällä 2021.

Perhekerho torstaisin klo 9.30-11.30. 3.6. asti

Tule paikalle silloin, kun sinulle sopii. Yhteinen aloitus ja hartaus heti alussa, jonka jälkeen voi leikkiä, askarrella tai rupatella. Ei tarjoilua koronan vuoksi.

Pohjoisten kylien iltaperhekerho

tiistai-iltaisin joka toinen viikko klo 17.30-19.30 Ylä-Muuratjärven kylätalolla (Petäjävedentie 2178).

Tule tapaamaan kylän muita perheitä ilta-aikaan, saat juttuseuraa ja lapsilla on leikkikavereita. Yhteinen iltahartaus. Maskisuositus, ei tarjoilua. Kevään viimeinen ilta-kokoontuminen 1.6. Ilmoittautumiset viestillä viimeistään edellisenä maanantaina p. 050-557 9006/Paula Paananen (henkilömäärä, ja lasten iät)

vanhempi leikkii palloilla lapsen kanssa

Lastenohjaaja vs.
Lastenohjaaja, virkavapaalla