Korpilahden alueen perhekerhot

Perhekerhot ovat kaikille lapsiperheille ja lapsille hoitajien kanssa avointa ja maksutonta toimintaa. Ne ovat paikkoja kohdata muita lapsiperheitä. Ohjelmassa leikkiä, laulua, pieni hartaushetki sekä pientä syötävää.

Seurakuntatalo

Perhekerho torstaisin klo 9.30-11.30 JÄÄNYT KESÄ TAUOLLE! kts. alta lisää kesän tarjonnasta

Perheiden yhteinen aamupäivä. Tarjolla leikkiseuraa lapsille ja juttuseuraa vanhemmille. Tule mukaan!

Kesäperhekerhot

Maanantaisin klo 10–13 6.6., 13.6. ja 20.6. Korpilahdella Kirkonmäellä. Grilli kuumana, omat piknik-eväät mukaan.

Retkiperhekerhot

Keskiviikkoisin klo 10–13. Kaikissa omat eväät (nuotio tai grillausmahdollisuus) ja omat kyydit.

8.6. Haanpään kesäkahvila, Painaantie 60. Tilalla eläimiä ja mahdollisuus ostaa herkkuja kahvilasta.

15.6. Pappilanpellon leikkipuisto keskustassa. Puistopuuhaa, piknik-meininkiä ja kesäleikkejä.

22.6. Hangasjärven kämpän ranta, Hangasjärventie 106. Rantaelämää ja metsäleikkejä, saunomista ja uimista. Hyvä ranta sekä ihan pienten kahlailuun, että kouluikäisille laitureineen.

vanhempi leikkii palloilla lapsen kanssa

Lastenohjaaja vs.
Lastenohjaaja, virkavapaalla