Kuorolaisia Kirkkomusiikin päivän yhteislauluillassa 19.9.2018
Kirkkokuoron harjoitukset tammikuussa 2017.

Korpilahden kirkkokuoro

Korpilahden kirkkokuoro esiintyy Korpilahden alueseurakunnan järjestämissä jumalanpalveluksissa ja tilaisuuksissa. Ohjelmistossa on niin perinteisempää kuin uudempaakin hengellistä musiikkia sekä yksi- että useampiäänisenä. Kuorossa on n. 20 laulajaa.

Kevääseen 2018 sisältyi mm. Iltamusiikki Muuramessa ja mieleenpainuva kirkon käyttöönottojuhlamessu 10.6., jossa lauloimme yhdessä ja erikseen Lapsen Ääni-kuoron ja kanssa. Syksystä mieleen jäi erityisesti Sadonkorjuun kiitosmessu, Suomalainen messu ja joulunaika.

Keväällä 2019 esiinnyimme Pöytälaatikon parhaat -konsertissa sekä Korpilahdella että Keltinmäessä sekä osallistuimme Jyväskylässä pidettyjen Kirkkopäivien "Täytä puisto laululla" - tapahtumaan oman kirkon messujen lisäksi. Päätimme kevään Helatorstain juhlamessuun.

Iloiseen joukkoon mahtuu hyvin mukaan, tervetuloa!

Paikka: Korpilahden seurakuntatalo n. joka toinen torstai erillisen ohjelman mukaan kello 17.45 - 19.30.

Syyskausi 2019 alkaa to 5.9. klo 17.45 seurakuntatalolla.

Korpilahden alueseurakunta
Kirkonmäentie 1