Parasta on laulaa

Uusi kuoro PARASTA ON LAULAA alkoi Kuokkalan kirkolla MA 3.9.2018 klo 18.00.

Kuoro on kaikille avoin:

JOS OLET AINA HALUNNUT LAULAA MUTTA ET OLE SAANUT TILAISUUTTA, TÄSSÄ ON TILAISUUTESI!

Koelauluja ja tai vaatimuksia ei ole, tai vain yksi: pitää haluta tulla mukaan ja olla paikalla.  Kuorossa laulaminen on terveellisintä mitä olla voi ihmisten hyvinvoinnin kannalta. Tästä on valtavasti oikeaa tutkimustietoakin.

Laulamme mukavaa musiikkia, teemme ääni- ja hengitysharjoituksia sekä äänijumppaa. Kuoro on ilmainen ja se on Kuokkalan alueseurakunnan musiikkitoimintaa. Kuoroa johtaa kanttori Sirpa Lampinen. Tiedusteluihin vastaan sirpa.lampinen@evl.fi tai 050-4365435. (Ei tiistaisin eikä keskiviikkoisin).  Kuoron tiedottajalle voi kuoroon ilmoittautuessaan antaa sähköpostiosoitteensa jolloin saa kuoron tiedotteet itselleen.

Kuorolla on oma ohjelmistokirjansa PARASTA ON LAULAA (Kotimaa kustannus, Lampinen (toim.)) Kirjaa voi aluksi vaikka lainata kirkolta. Kirjaa myydään kirjakaupoissa ja tilaamme sitä myös kuorolle. Näin sen voi myös ostaa omakseen. Käytämme Viisikielinen -laulukirjaa sekä muita sopivia laulustoja. Kuorolle on tilattu runsaasti omia lauluja ja laulujen tekstejä ammattilaisilta tekijöiltä.

2021 syyskausi

MARRASKUU

su 28.11. klo 11 Hoosianna, 1.adventtisunnuntai

JOULUKUU

Pe 10.12. klo 16 harjoitus orkesterin kanssa. Kauneimmat joululaulut.

Kauneimmat joululaulut su 12.12 klo 16 ja 19

Joulupäivän messu la 25.12. klo 11 Kuokkalan kirkko. Joululauluja.

TAMMIKUU 2022

10.1. harjoitus

Su 16.1 klo 11 Juhlamessu Kuokkalan kirkossa. Kuoron 16 vuotisjuhla

31.1. harjoitus

HELMIKUU

Ma 7.2. Harjoitus

Ma 21.2. Harjoitus

Su 27.2. Lattarimessu klo 11 Kuokkalan kirkossa. Mukana Eero Vuorinen Trio.

MAALISKUU

Ma 7.3. harjoitus

Ma 21.3. harjoitus

HUHTIKUU

Ma 4.4. Harjoitus

Ma 25.4. Harjoitus

TOUKOKUU

Su 8.5. klo 11 Äitienpäivän Pohjalainen kansanmusiikkimessu Kuokkalan kirkossa.

Kausi päättyy.