Korpilahti: aikuisille ja ikäihmisille

Miestenpiiri

Miestenpiiri kokoontuu Korpilahden seurakuntatalolla keskiviikkoina 9.9., 14.10 ja 11.11. klo 18-19.30.

Noja-ryhmä

Työikäisten naisten keskusteluryhmä kokoontuu yhdessä suunniteltujen teemojen äärelle seurakuntatalolla tiistaisin klo 18. Tapaamme syksyllä 2020 ensimmäisen kerran ti 8.9. ja jatkamme parittomilla viikoilla läpi syksyn. (NOJA=Naisen Oma Jaksaminen Arjessa)

Lukupiiri

Pidätkö lukemisesta tai haluaisitko lukea enemmän? Seurakuntapastori Miina Karasti aloittaa syksyllä lukupiirin, jossa keskustellaan joka kerralle valitusta kirjasta. Lukupiirissä tutustakin kirjasta voi saada uusia oivalluksia ja ajatuksia. Syksyn ensimmäinen kerta on ke 23.9. klo 18 ja kirjana Astrid Lindgrenin klassikko Veljeni Leijonamieli.

Syksyn muut lukupiirit ovat ke 28.10. (kirjana Ulla-Lena Lundbergin Jää) & ke 25.11. (Olli Jalonen: Taivaanpallo). Lisätietoja Miinalta, p. 050 557 9001. Tervetuloa!

Ikäihmisten palvelupäivä

Ohjelmallinen aamupäivä mukavassa seurassa. Syksyn palvelupäivät kerran kuussa keskiviikkoisin (9.9., 7.10., 11.11., 9.12.) klo 10 seurakuntatalolla. Yhteisen aamupäivän päätteeksi ruokailemme (6€) yhdessä.

Väentupa

Väentupa kokoaa viikoittain yhteen korpilahtelaisia ikäihmisiä. Väentupa on avoinna tiistaisin 15.9. alkaen. Kokoonnumme kahvittelemaan ja eri teemojen äärelle seurakuntatalolle klo 10-12. Jos tarvitset kyytiä kirkonmäelle, tulethan kirkkopysäkille Kokkotien ja Martinpolun risteykseen klo 9.40. Tervetuloa myös väentuvan vastuunkantajaksi emäntärinkiin mukaan!

Hyvän mielen kerho

Avoin ryhmä mielenterveyskuntoutujille kokoontuu alkaen syyskuun 8. päivä joka toinen tiistai parittomilla viikoilla klo 14-16.

Diakoniatalkoot

Diakoniatalkoissa leivotaan yhdessä kahvileipää diakonian tapahtumiin ja ryhmiin. Syksyn 2020 talkoiden tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin.

Aamupysäkki

Aamupysäkit ovat toistaiseksi tauolla. EU-ruokakassien nouto seurakuntatalolta ajanvarauksella, p. 050 557 9003.

Ompeluseurat lähetystyön hyväksi

Ompelu- ja askartelukerho kokoontuu säännöllisesti Korpilahden seurakuntakodilla maanantai-iltapäivisin. Syksyn 2020 tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin. Lisätietoja Tuula Liukolta p. 050 557 9008.