Päivystävä pappi

Jyväskylän seurakunnassa päivystää pappi joka arkipäivä klo 9-15. Papin kanssa voit keskustella mieltäsi painavista asioista. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja maksuttomia.

Päivystävän papin tavoittaa puhelimella numerosta 040 5352328. Puhelimessa voit halutessasi sopia myös tapaamisajan. Päivystäjinä toimivat vuorollaan Jyväskylän seurakunnan papit.

Päivystävää pappia voi mennä tapaamaan myös Kipinään (Kauppakeskus Seppä, Ahjokatu 5, 2.krs.). Pappi tavattavissa tiistaisin ja torstaisin klo 12-15.

Esirukouspyynnöt

Seurakunnalta voit pyytää esirukousta huoliisi. Päivystävältä papilta voit pyytää rippiä.

Kotikäynnit

Pappia, diakoniantyöntekijää tai muuta seurakunnan työntekijää tai vapaaehtoista voi pyytää kotikäynnille. Kotikäynneillä kohdataan erityisesti ihmisiä, jotka eivät itse pääse seurakunnan yhteisiin tilaisuuksiin.

Mikäli ehtoolliselle tuleminen on vaikeaa, voit pyytää kotiehtoollista. Tilaisuudessa voi olla mukana myös muita läheisiä yhdessä sovittavalla tavalla.