Kuokkalan kamariyhtye on Kuokkalan alueseurakunnan oma orkesteri. Sinne voivat tulla kaikki halukkaat soittotaitoiset oman instrumenttinsa kanssa. Kamariyhtyettä harjoittaa ja johtaa Virpi Vuorenmaa.

Ohjelmisto on kirkkomusiikkia, virsien ja hengellisten laulujen ja joululaulujen säestyksiä ja paljon omia pieniä orkesterikappaleita eri kokoonpanoin. Kuokkalan kamariyhtye (ent. Toivon Siivet) kantaesitti Kuokkalan kirkon vihkikantaatin vuonna 2005 kirkon vihkiäismessussa. Kantaatin on säveltänyt Ahti Kuorikoski.

Ota yhteyttä kapellimestari Virpi Vuorenmaahan p. 040 572 3158.

Tiedustelut myös kanttori Sirpa Lampinen p. 050 436 5435.

HUOMIO: koronarajoitusten vuoksi vain 10 hlöä voi kokoontua. Rajoitus voimassa 17.1.2021 asti, sitten uudet ohjeet.

Harjoitukset perjantaisin klo 16 Kuokkalan kirkossa tai Vaajakosken kirkossa. Kamariyhtyettä johtaa Virpi Vuorenmaa, puh. 0405723158 tai vuorenvirpi@gmail.com.

​​​​​​​​​​​​​

TAMMIKUU 2021

​​​​​​​Kirkossa on viikoilla 3 ja 4 remppaa, laittavat valoja. Silloin ei voida salissa toimia.

HELMIKUU

MAALISKUU