Apua ja tukea

Kun haluat keskustella, miettiä elämäntilannettasi tai etsiä ratkaisuja arjen ongelmiin, voit ottaa yhteyttä seurakunnan työntekijään.

Diakoniatyöntekijöiden tapaaminen voi olla mahdollisuus avata elämälle uusi ja valoisa suunta. Aihe on vapaa. Puhuminen auttaa ja helpottaa oloa. Tapaamisen voi sopia esimerkiksi omalle lähikirkolle tai omaan kotiin.

Diakoniatyöntekijöiden yhteystiedot

Diakoniatyöntekijät ovat tavattavissa keskustelua varten myös kauppakeskus Sepässä seurakunnan tiloissa perjantai-iltaisin klo 18-20. Voit tulla puhumaan arjen huolista, suruista tai iloista varaamatta aikaa.

Diakoniatyöntekijät ovat vaitiolovelvollisia kirkon työntekijöitä, joilla on sosiaali- tai terveysalan koulutus. (sairaanhoitaja-diakonissa tai sosionomi-diakoni)

Seurakunnan perheasiain neuvottelukeskus auttaa, jos ihmissuhteet menevät solmuun.

Seurakunta järjestää sururyhmiä, joissa voi jakaa luottamuksellisesti surun nostamia tunteita ja ajatuksia toisten vastaavaa kokeneiden kanssa.