Yhteistyö varhaiskasvatuksessa

Jyväskylän seurakunnan varhaiskasvatus tekee yhteistyötä eri toimijoiden ja sidosryhmien kanssa. Olemme jyväskyläläisten lasten ja perheiden tukena arjessa. Haluamme antaa eväitä lapsille ja nuorille turvalliseen kasvuun ja ympäristöön.

Jyväskylän seurakunta ja Jyväskylän kaupungin varhaiskasvatus tekevät yhteistyötä yhdessä laadittujen sopimusten mukaisesti.
Varhaiskasvatuksen katsomuskasvatuksen tavoitteena on edistää keskinäistä kunnioitusta ja ymmärrystä eri katsomuksia kohtaan sekä tukea lasten kulttuuristen ja katsomuksellisten identiteettien kehittymistä. Siirry tästä lukemaan lisää varhaiskasvatuksen katsomuskasvatuksesta.

Surun ja kriisin kohdatessa seurakunta on valmiina auttamaan ja tukemaan, lue lisää täältä.

Ole rohkeasti yhteydessä, yhteistyön toimin luomme toivoa ja parempaa huomista lapsille ja perheille.

punaisella väritetty sydän

Varhaiskasvatuksen asiantuntija