Keskustan alueen muu toiminta

Mäki-Matin perhepuisto

Mäki-Matin perhepuisto, Oikokatu 7

Puistossa tavataan! Tule tapaamaan lastenohjaajia Katia ja Saria perhepuistoon. Voit jutella ja jakaa arkeasi. Katilla ja Sarilla taitaa olla myös jotain mukavaa puuhaa mukanaan. Puistossa tavataan seuraavina maanantaina klo 14-15 :   10.5. ja 17.5.* *-päivinä pihapyhis eli pieni toiminnallinen pyhäkoulu

Lastenhoitoapua

Jyväskylän seurakunnan varhaiskasvatus tukee perheitä korona-aikana tarjoamalla apua lastenhoitoon. Hoitoapu on maksutonta ja sitä on tarjolla eri puolilla Jyväskylää.

Lastenhoitohetket järjestetään pihahoitona: kun vanhemmalla on tarvetta lyhyelle hoitoavulle, voi lastenohjaaja käydä lapsen tai lasten kanssa ulkoilemassa noin 1–1,5 tuntia kerrallaan. Ulkoiluhetki järjestetään ensisijaisesti lähipäiväkerhon, puiston tai lapsen oman kodin pihalla.Hoitoon ei voi tulla, jos lapsella on oireita tai perheessä on muita sairaana tai karanteenissa olevia jäseniä. Palvelu on tarjolla toistaiseksi. Ota yhteyttä Sari Kantoluotoon p. 040 149 0562, mikäli tarvitset lastenhoitoapua. Huom! Huhti-toukokuussa lastenhoito apua saatavilla myös parillisten viikkojen lauantaina!

lapsi soittaa triangelia pyhäkoulussa

Ota yhteyttä

Lastenohjaaja
Keskustan alueseurakunta
Katajatie 1 as 5, PL 103
40250 Jyväskylä
Lastenohjaaja
Keskustan alueseurakunta
Katajatie 1 as 5, PL 103
40250 Jyväskylä
Varhaiskasvatuksen ohjaaja
Huhtasuon alueseurakunta Keskustan alueseurakunta
Kipinä, Kauppakeskus Seppä, Ahjokatu 5
40320 Jyväskylä