Kuokkala - aikuisille

Toimintaa aikuisille

Hiljaisuuden illat

Katkaise arjen vaatimukset ja tee tilaa pienelle hengäshdystauolle. Hiljaisuus on kuin hoitava kääre, jonka suojissa voit kohdata itsesi ja olla Jumalan läsnäolossa. Hiljaisuus ei vaadi. Mutta voit antaa pois kaiken sen, mitä et tarvitse. Ottaa vastaan sen, mitä tarvitset. Olla rauhassa.

"Hänessä me elämme, olemme ja liikumme "  (Apt. 17:28)

• Illoissa viivytään hiljaisuudessa kirkkosalin hämärässä
  • Päätämme illan yhteiseen hartauteen
  • Illat ovat avoimia, voit tulla ja lähteä kun sinulle sopii
  • Syksyn 2020 illat keskiviikkoisin klo 18: 7.10., 21.10., 4.11., 25.11. ja 9.12.

Retriitit

Syksyn retriitti: Jumalan äänen kuuleminen - Retriitti Koivuniemen leirikeskuksessa 19.-21.10.2020

Retriitissä hakeudumme ulos jokapäiväisen elämän rytmistä kohtaamaan uutta suhteessa Jumalaan ja itseemme. Ruokailuiden ja saunomisen lisäksi päivittäiseen ohjelmaan kuuluvat rukoushetket, ulkoilua, messu, opetustuokioita ja mahdollisuus keskusteluhetkeen ohjaajien kanssa.

Ilmoittautua voi Sirpa Lampiselle puh. 050-4365435 tai sirpa.lampinen@evl.fi. Retriitin hinta on 65 euroa, josta lähetämme laskun ilmoittautuneille. Ohjaajat ovat kanttori Sirpa Lampinen ja pastori Liisa Ruusukallio Kuokkalan alueseurakunnasta.

KEVÄÄLLÄ 2021 vietämme Koivuniemessä retriitin 14.-16.5.2021. Tiedustelut Minna Rantalainen tai SirpaLampinen.

Sydämen rukous -hiljaisuuden messut

Yksinkertainen iltamessu hiljaisuutta ja hengähdystaukoa kaipaaville.

• Su 25.10.2020 klo 18 Kuokkalan kirkolla
  • Su 29.11.2020 klo 18 Kuokkalan kirkolla

Cafe' Kide - avoin olohuone Kuokkalan kirkolla

• Tule juomaan hyvät kahvit rennossa seurassa kirkon sykkeessä!​​​​​​
  • Keskiviikkoisin klo 9-11, Kuokkalan kirkon yläkerta

Raamattupiiri

• Avoin raamattupiiri
  • Syksyn 2020 aikana luetaan ja tutkitaan Uuden testamentin kirjeitä
  • Maanantaisin klo 19, Kuokkalan kirkon alakerrassa

Rukouspiiri

• Avoin rukouspiiri
  • Parittomien viikkojen keskiviikkoisin klo 19, Polttolinja 29 kerhotilassa

Toivoa naisille -ryhmä

• Avoin ryhmä, jossa keskustellaan ja rukoillaan maailman kaikkien naisten asioista ja heidän puolestaan
  • Osa kansainvälistä Toivoa naisille -työtä (aiemmalta nimeltään Hanna-työ)
  • Parittomien viikkojen tiistaisin klo 18-19:30, Kuokkalan kirkon alakerrassa
  • Huom: tiistaina 17.11.2020 kokoonnutaan kirkkosalissa, mukana vieraileva puhuja verkostokoordinaattori Satu Hauta-aho Medialähetys Sanansaattajista

Yhdessä kävelylle Kuokkalan kirkolta

Kaipaatko seuraa kävelylle? Tule Kuokkalan Köpöttäjien joukkoon!

Yhteiskävely maanantaisin klo 11 Kuokkalan maisemissa. Lähtö Kuokkalan kirkon etuovelta. Vetäjänä toimii Martti Vornanen p. 040 4103116.

Lähetyksen olohuone

• Hetki yhdessä käsitöille, keskustelulle ja kohtaamiselle  lähetyksen hyväksi
  •  Parillisten viikkojen keskiviikkoisin klo 13-14.30, Kuokkalan kirkon alakerrassa,

Elämässä eteenpäin-ryhmä

• Avoin ryhmä mielenterveyskuntoutujille, kahvia, hartaus ja keskustelua vaihtuvista aiheista
  • parittomien viikkojen keskiviikkoisin klo 13-14.30, Kuokkalan kirkon alakerrassa

Torstaitapaaminen eläkeläisille

• Tule tutustumaan ja jakamaan arkeasi yhdessä toisten kanssa
  • Kuokkalan kirkon yläkerrassa, parittomien viikkojen torstai 10.9. alkaen klo 13-14.30

Kuokkamiehet

• Miesten avoin keskustelupiiri parillisten viikkojen tiistaina klo 18.00, Kuokkalan kirkon alakerrassa

Miesten saunaillat

Syksyn 2020 illoista tietoa tulossa pian.

Kysy rohkeasti lisää:

Miika Mäkinen (044 431 4438) ja Esa Jurva (040 560 9919)

Koivuniemen miesten iltojen Facebook-ryhmä

Seurakuntapastori vs.