Kuokkala - aikuisille

Toimintaa aikuisille

Hiljaisuuden illat/hiljaisuuden jooga

Pyhän äärellä kehollista rukousta (hiljaisuuden jooga) ja meditaatiota.
Käännymme pois ulkoisesta hälystä kohti Jumalan, sydämen ääntä.
Retkipatja/joogamatto ja rennot vaatteet.
Kaikki tervetuloa!

"Hänessä me elämme, olemme ja liikumme "  (Apt. 17:28)

* Syksyn 2021 ajan joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko, 6.10.2021, 3.11.2021 ja 1.12.2021 klo 18 Kuokkalan kirkossa

Retriitit

Hiljaisuuden retriittejä järjestetään koronan sallimissa rajoissa. Tulevista retriiteistä ilmoitetaan erikseen.

Retriitissä hakeudumme ulos jokapäiväisen elämän rytmistä kohtaamaan uutta suhteessa Jumalaan ja itseemme. Ruokailuiden ja saunomisen lisäksi päivittäiseen ohjelmaan kuuluvat rukoushetket, ulkoilua, messu, opetustuokioita ja mahdollisuus keskusteluhetkeen ohjaajien kanssa.

Aamuhartaudet

Päivänavaus vanhan rukoushetken kulun mukaan. Parillisten viikkojen torstaina klo 9.30 Kuokkalan kirkon kirkkosalissa

Cafe' Kide - avoin olohuone Kuokkalan kirkolla

• Tule juomaan hyvät kahvit rennossa seurassa kirkon sykkeessä!​​​​​​
  • Keskiviikkoisin klo 9-11, Kuokkalan kirkon yläkerta

Raamattupiiri

• Avoin raamattupiiri
  • Syksyn 2021 aikana luetaan ja tutkitaan Uuden testamentin kirjeitä
  • Maanantaisin klo 19, Kuokkalan kirkon alakerrassa

Rukouspiiri

• Avoin rukouspiiri
  • Syksyllä 2021 alkaen 6.10.2021 keskiviikkoisin klo 19, Polttolinja 29 kerhotilassa

Toivoa naisille -ryhmä

• Avoin ryhmä, jossa keskustellaan ja rukoillaan maailman kaikkien naisten asioista ja heidän puolestaan
  • Osa kansainvälistä Toivoa naisille -työtä (aiemmalta nimeltään Hanna-työ)
  • Parittomien viikkojen tiistaisin klo 18-19:30, Kuokkalan kirkon alakerrassa

Kuokkamiehet

• Miesten avoin keskustelupiiri parillisten viikkojen tiistaina klo 18.00, Kuokkalan kirkon alakerrassa

Yhdessä kävelylle Kuokkalan kirkolta

Kaipaatko seuraa kävelylle? Tule Kuokkalan Köpöttäjien joukkoon!

Tauon jälkeen Kuokkalan Köpöttäjät kokoontuvat tuttuun tapaan maanantaina  4.10. klo 11 Kuokkalan kirkolla.

Nyt alkaa myös toinen ryhmä, Kuokkalan Köpöttäjät 2 (verkkaisempi tahti), mikä kokoontuu keskiviikkona 6.10. klo 11 Kuokkalan kirkolla.

Lähtö Kuokkalan kirkon etuovelta.

Vetäjänä toimii Martti Vornanen p. 040 4103116. Tervetuloa mukaan myös uudet köpöttäjät!

Lähetyksen olohuone

• Hetki yhdessä käsitöille, keskustelulle ja kohtaamiselle  lähetyksen hyväksi.
  • Lähetyksen olohuono kokoontuu ensimmäisen kerran torstaina 23.9.2021 klo 13 ja sitten säännöllisesti parillisten viikkojen torstaipäivinä.

Elämässä eteenpäin-ryhmä

• Avoin ryhmä kaiken ikäisille mielenterveyskuntoutujille. Keskustelua kahvikupin äärellä ja yhdessä tekemistä.
  • Ryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran 6.10.2021 ja sitten säännöllisesti kerran kuukaudessa, kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona.

Torstaitapaaminen eläkeläisille

• Tule tutustumaan ja jakamaan arkeasi yhdessä toisten kanssa.
  • Torstaitapaaminen kokoontuu ensimmäistä kertaa 14.10.2021 klo 13 ja sitten säännöllisesti parittomien viikkojen torstaipäivänä.

Miesten saunaillat Koivuniemessä

• Parittomien viikkojen tiistai-iltoina juoksua, futista tai muuta sporttia ja sauna koronan verran porrastetusti. Ilta päättyy rukoukseen.
  • Illan aikataulu klo 18 - 21
  • Syksyn 2021 ohjelma:
    • 14.9.
    • 28.9. (poikkeuksellisesti Sarpatissa Tikkakoskella, Sarpatintie 99)
    • 12.10.
    • 26.10.
    • 9.11.
    • 23.11.
    • 7.12.

Kysy rohkeasti lisää:

Miika Mäkinen (044 431 4438) ja Esa Jurva (040 560 9919)

Koivuniemen miesten iltojen Facebook-ryhmäLinkki avautuu uudessa välilehdessä