Keskustan alueen varhaiskasvatus

Tervetuloa mukaan Keskustan alueseurakunnan varhaiskasvatuksen toimintaan!

Valitettavasti koronan vuoksi toimintamme on nyt supistettua, mutta seuraa nettisivuja ja fb sivuamme, pyrimme päivittämään tietoja niihin!

Kesätoiminnan tarjottimesta löytyy niin lapsille, isille , äideille kuin isovanhemmillekin omaa toimintaa. Ne löydät ajankohtaiset osiosta.

Keskellä kaupunkiamme on seissyt jo 140 vuotta kirkko, Kaupunginkirkko. Sen alttaritaulussa Jeesus siunaa lapsia. Osansa Jeesuksen siunauksesta varmasti sai myös aikuiset, jotka toivat lapsia Jeesuksen luokse.

Me, viereisen kuvan koko joukko, kutsumme sinua: Tule mukaan toimintaan! Tuo lapsesi seurakunnan kerhoon!
Päiväkerhossa lapsi voi saada leikkikaverin, käyttää luovuuttaan, iloita uusien asioiden oppimisesta, kuulla kaikkia rakastavasta Taivaan Isästä!
Ja vanhemmat voivat perheryhmissä hengähtää hetken, olla vaan tai jakaa arjen iloja ja suruja, kuulla, että on muitakin... ja ehkä saada rohkaisun sanan, siunaustakin - ja taas voi jaksaa kappaleen matkaa elämää eteenpäin.

Olet sydänlämpöisesti tervetullut mukaan!

Keskustan alueen varhaiskasvatuksen työntekijät iloisina Lastentila Idussa

Varhaiskasvatuksen ohjaaja