Lauluryhmä Valonsäde

Valonsäde on lauluryhmä, joka kokoontuu projektiluontoisesti Korpilahden seurakuntatalolla ja esiintyy seurakunnan tilaisuuksissa. Lisätietoja kanttori Tiina Laiholta.

Tervetuloa mukaan!

Lauluryhmä Valonsäteen laulajia
Valonsäde Korpilahden kirkossa messun jälkeen 7.10.2018

Lauluryhmä Valonsäde

Lauluryhmä perustettiin keväällä 2018 ensin yhtä tilaisuutta varten, mutta eihän laulamista malta lopettaa! Ensin työnimenä oli Naisten lauluryhmä, syksystä 2018 nimeksi tuli Lauluryhmä Valonsäde. Porukassa laulaa vajaa kymmenen naista, mutta lisää mahtuu, myös miehiä! Olemme laulaneet kaksiäänisesti Simojokea, Laaksosta, Taizé-lauluja ym. sekä esiintyneet yhdessä Kirkkokuoron kanssa mm. Suomalaisessa messussa sekä Pöytälaatikon parhaat - konsertissa. Kokoonnumme projektiluontoisesti, miten saadaan harjoitukset sopimaan. Näin tämä ryhmä on erityisesti niille, jotka eivät ehdi säännölliseen kuorotoimintaan esim. ruuhkavuosien takia.

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä!

Syksyllä 2019 esiinnyimme Korpilahden Valon kaupunki -tapahtumassa, olimme mukana nuorten messussa sekä Kauneimmissa joululauluissa.

Kevät 2020 peruuntui koronan takia. Tarkoitus on jatkaa syksyllä.

Korpilahden alueseurakunta
Kirkonmäentie 1