Lauluryhmä Valonsäde

Valonsäde on lauluryhmä, joka kokoontuu projektiluontoisesti Korpilahden seurakuntatalolla ja esiintyy seurakunnan tilaisuuksissa. Lisätietoja kanttori Tiina Laiholta.

Tervetuloa mukaan!

Lauluryhmä Valonsäteen laulajia
Valonsäde Korpilahden kirkossa messun jälkeen 7.10.2018

Lauluryhmä Valonsäde

Lauluryhmä perustettiin keväällä 2018 yhtä tilaisuutta varten, mutta eihän laulamista malta lopettaa! Ensin työnimenä oli Naisten lauluryhmä, syksystä 2018 nimeksi tuli Lauluryhmä Valonsäde. Porukassa on laulanut 5-8 naista, myös miehet ovat tervetulleita! Olemme laulaneet kaksiäänisesti Simojokea, Laaksosta, Taizé-lauluja ym. sekä esiintyneet yhdessä Kirkkokuoron kanssa mm. Suomalaisessa messussa sekä Pöytälaatikon parhaat -konsertissa. Kokoonnumme projektiluontoisesti, sen mukaan miten saamme harjoitukset sopimaan. Tämä ryhmä on erityisesti niille, jotka eivät ehdi säännölliseen kuorotoimintaan esimerkiksi ruuhkavuosien takia.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä!

Syksyllä 2020 pidämme pääsääntöisesti taukoa. Saatamme tulla kokoon pienellä varoitusajalla johonkin yksittäiseen juttuun esim. joulun aikaan, joten jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä niin kuulet, milloin jotain tapahtuu.

Korpilahden alueseurakunta
Kirkonmäentie 1