Majakka

SYYSKAUSI 2022

Syksyn harjoitukset 25.8.2022 alkaen torstaisin klo 17:30-19:30 Liekissä (Varaslahdentie 6).

UUDET LAULAJAT tervetuloa avoimiin harjoituksiin 25.8. ja 1.9., ilmoitathan tulostasi kuoronjohtalle eveliina.modinos@evl.fi

- iloista ja juurevaa gospelia

Majakka on Vaajakoskella toimiva rento ja helposti innostuva lauluyhtye. Laulamme 3-4 -äänistä ohjelmistoa, pääasiassa suomeksi. Tyylillisesti seikkailemme nykyaikaisesta kirkkomusiikista tutun gospelin ja kansanmusiikin kautta klassisiin virsisovituksiin.

Majakkaa johtaa Vaajakosken kanttori & musiikkipedagogi Eveliina Modinos. Kuoro laulaa Vaajakosken alueseurakunnan jumalanpalveluksissa ja konserteissa pitkin vuotta, sekä julkaisee musiikkia seurakunnan somekanavilla.

Mukaan pääset helpoiten avoimien harjoitusten kautta syksyn ja kevään alussa. Mukaan voi kuitenkin hakea missä vaiheessa kautta vain: ota yhteys kuoronjohtajaan, tule tutustumaan harjoituksiin ja tunnustellaan olisimmeko sopivia toisillemme. Tällä hetkellä etsimme erityisesti basso- ja tenoristemmojen laulajia. Aiemmasta kuorolaulutaustasta on hyötyä, mutta kannustamme lämpimästi myös ns. suihkulaulajia tutustumaan toimintaamme.

Voit käydä kuuuntelemassa miltä Maa on niin kaunis (kirkon valtakunnalliseen joulukalenteri 2020) tai Suvivirsi (Suvivirren sunnuntai 2021) kuulostaa meidän porukalla.

Harjoittelemme Liekissä (Varaslahdentie 6) torstaisin klo 17:30-19:30. Korona-aikaan toimintamme on siirtynyt osin verkkoon. Harjoitusmateriaalit ja nuotit ovat saatavilla sähköisesti, ja harjoituksia striimataan tarvittaessa etäosallistumista varten. Varmistathan kuoronjohtajalta harjoitustilanteen ennen paikalle saapumista, rajoitukset voivat muuttua nopealla aikataululla. :)