Majakka

 

SYYSKAUSI 2024

Syyskauden harjoitukset pidetään 5.9.2024 alkaen torstaisin klo 17:30-19:30 Vaajakosken kirkolla.

UUDET LAULAJAT ovat tervetulleita tutustumaan kuoroomme avoimiin harjoituksiin 5. ja 12.9.2024
Ilmoitathan tulostasi kuoronjohtalle eveliina.modinos@evl.fi, jotta osaamme varata sinulle nuotit paikalle.
Keskellä kuorokauttakin on mahdollista hypätä toimintaan mukaan, ota yhteyttä niin mietitään missä kohtaa olisi järkevää liittyä joukkoon.

Syksyllä olemme mukana mm. YLEn radiokirkossa marraskuussa.

- Yhdessä tekemistä tyylistä toiseen

Majakka on Vaajakoskella toimiva rennosti tavoitteellinen ja heittäytyvä sekakuoro. Laulamme 3-4 -äänistä ohjelmistoa. Tyylillisesti seikkailemme nykyaikaisesta hengellisestä musiikista tutun gospelin ja kansanmusiikin kautta klassisiin virsisovituksiin. Keväällä 2024 olimme laulamassa mm. Jyväskylän pääsiänen -festivaalilla Lasse Heikkilän Missa Concordiae -pop/jazz-konserttimessussa Kuokkalan kirkossa.

Majakkaa johtaa Vaajakosken kanttori & musiikkipedagogi Eveliina Modinos. Kuoro laulaa mm. Vaajakosken kirkon jumalanpalveluksissa ja seurakunnan konserteissa pitkin vuotta, sekä julkaisee musiikkia Jyväskylän seurakunnan somekanavilla. 

Mukaan pääset helpoiten avoimien harjoitusten kautta syksyn ja kevään alussa. Mukaan voi kuitenkin hakea missä vaiheessa kautta vain: ota yhteys kuoronjohtajaan, tule tutustumaan harjoituksiin ja tunnustellaan olisimmeko sopivia toisillemme. Tällä hetkellä etsimme erityisesti basso- ja tenoristemmojen laulajia. Aiemmasta kuorolaulutaustasta on hyötyä, mutta kannustamme lämpimästi myös ns. suihkulaulajia tutustumaan toimintaamme. Jos mietit olisiko sinusta kuorolaiseksi, ota yhteyttä johtajaan niin pähkäillään yhdessä!

Voit käydä kuuuntelemassa miltä Missa Concordiae (Jyväskylän pääsiäinen 2024), Maa on niin kaunis (kirkon valtakunnallinen joulukalenteri 2020) tai Suvivirsi (Suvivirren sunnuntai 2021) kuulostaa meidän porukalla.

Harjoittelemme Vaajakosken kirkolla (kirkkotie 11) torstaisin klo 17:30-19:30. 
Harjoitusmateriaalit ja nuotit ovat saatavilla sähköisesti ja harjoituksia striimataan tarvittaessa etäosallistumista varten.
 

 

Ota yhteyttä

Kanttori, Itäisen alueen musiikin tiimiesihenkilö
Vaajakosken lähikirkkoalue
Kirkkotie 11
40800 Vaajakoski