​​Toivoa naisille -illat

Kansainvälinen Toivoa naisille -työ toimii vahvistaa naisten asemaa ympäri maailmaa. Jokainen nainen ansaitsee kuulla, että hän on arvokas. Tule mukaan rukoilemaan rukouskalenterin lyhyitä päivittäisiä rukouksia yhdessä paikallisen pienryhmän ja 110 000 muun naisen kanssa ympäri maailman. 

Jyväskylässä kokoontuu paikallinen Toivoa naisille -ryhmä joka toinen viikko Kuokkalan kirkolla. Paikallisryhmät ovat myös kohtaamispaikkoja ja pieniä yhteisöjä, joissa saadaan kantaa maailman naisten lisäksi myös toinen toisiamme Taivaan Isän suureen syliin. Ryhmään ovat tervetulleita myös miehet. 

Toivoa naisille -työ tuottaa kymmenillä kielillä ympäri maailman ohjelmia, joiden kautta naiset hyötyvät kahdella tapaa: he saavat hyödyllistä tietoa esimerkiksi terveydestä ja kodinhoidosta, ja kuulevat heitä rakastavasta ja arvostavasta Jumalasta. Kuokkalan kirkolla kokoontuva Toivoa naisille -ryhmä kokoaa varoja kurdeille lähetettävään kurmandzinkieliseen ohjelmaan.

Halutessasi voit perustaa myös oman Toivoa naisille -ryhmän omille kotikulmillesi. Ota yhteyttä, autamme miellämme alkuun!

Tervetuloa mukaan rukoilemaan maailman naisten puolesta!

Ota yhteyttä

Lähetyksen ja kansainvälisen vastuun asiantuntija, Diakonia ja missio -tiimiesihenkilö, työsuojelupäällikkö
Yhteinen seurakuntatyö
Vapaudenkatu 47, PL 103
40101 Jyväskylä

Specialist for Mission and International Work

Lähetyksen ja kansainvälisen vastuun ohjaaja
Yhteinen seurakuntatyö

FB Lähetys ja kansainvälisyys Jyväskylän seurakunnassa IG @kansainvalinenjklsrk