Monikulttuurinen seurakunta Jyväskylässä

Tervetuloa mukaan seurakunnan kansainväliseen toimintaan!

Arvojamme

Vieraanvaraisuus

Olemme vieraanvaraisia keskuuteemme muualta saapuneita ihmisiä kohtaan. Seurakunnassamme on tilaa erilaisista etnisistä ja kulttuurisista taustoista tuleville ihmisille. Tuemme heidän kotoutumistaan suomalaiseen yhteiskuntaan.

Yhteistyö

Teemme yhteistyötä Jyväskylässä toimivien muiden monikulttuurista työtä tekevien järjestöjen ja seurakuntien sekä etnisten ryhmien kanssa. Rakennamme yhteyksiä eri uskonnollisiin yhteisöihin.

Uskonnonvapaus

Kohtaamme eri uskontoja ja katsomuksia tunnustavat ihmiset aina yksilöinä ja puolustamme jokaisen oikeutta harjoittaa omaa uskontoaan. Edistämme mahdollisuuksia uskontojen ja katsomusten väliseen vuoropuheluun.

Vuoropuhelu

Kunnioittavan vuoropuhelun kautta voimme oppia ymmärtämään toisiamme paremmin, saada yhteisöissämme aikaan suvaitsevaisuutta ja löytää yhteiskunnassamme yhteisiä päämääriä.

Kunnioittavan vuoropuhelun kautta voimme oppia ymmärtämään toisiamme paremmin.

Maailman messu

Maailman messut ovat sinulle, joka haluat kokea kuuluvasi maailmanlaajaan Kristuksen kirkkoon. Jumalanpalvelusten jälkeen on mahdollisuus jäädä keskustelemaan kahvi- tai teekupposen äärellä.

Maailman messut pidetään Taulumäen kirkossa (Lohikoskentie 2) kerran kuussa klo 18.

Lisätietoa saat seuraamalla Facebookissa sivua Lähetys ja kansainvälisyys Jyväskylän seurakunnassa sekä Instagram -tiliä kansainvalinenjklsrk

Diakonissa vs., maahanmuuttajatyö
Yhteinen seurakuntatyö