Tuomasmessu

"Tuomas sanoi hänelle: 'Herra, emme me tiedä, minne sinä menet. Kuinka voisimme tuntea tien?' Jeesus vastasi: 'Minä olen tie, totuus ja elämä.'" (Joh. 14:5-6)

Tule mukaan lämminhenkiseen jumalanpalvelukseen Taulumäelle. Tarjolla yhteyttä, rukousta, ehtoollinen ja musiikkia. Saat kysellä ja etsiskellä, tulla sellaisena kuin olet. Messussa voit osallistua myös moniin tehtäviin.

Lisätietoja: Johanna Puupponen, kasvatustyön pappi, 050 590 0265, johanna.puupponen@evl.fi

Mies kantaa ristiä Tuomasmessussa.

Tuomasmessu

Tuomasmessut klo 18 Taulumäen kirkossa

12.2.2023 Jumalan sanan kylvö. Messun aikana pyhäkoulu lapsille. Liturgi Johanna Puupponen. Musiikissa Tuomaskuoro ja -bändi.

26.3.2023 Elämän leipä. Messun aikana pyhäkoulu lapsille. Liturgi Annemari Siistonen, saarnaaja Johanna Puupponen. Musiikissa Tuomaskuoro ja -bändi. Messu katseltavissa myös YouTubem Henki&Elämä -kanavalla.

7.5.2023 Pyhän Hengen odotus. Liturgi Johanna Puupponen. Musiikkivieraana Itunen.

Laulajia Tuomasmessussa.

Rippikoulupappi, Kasvatuksen pappi