Kanteleryhmä METKA

Kuokkalan alueseurakunnassa soitetaan kaikenkokoisia kanteleita. Ohjaajana on kanteleensoitonopettaja, MuM Ulla Honkonen.

Kanteleet soittaat messuissa ja muissa tilaisuuksissa sekä pienemmillä kokoonpanoilla laitoksissa ja kerhoissa. Myös Kauneimmissa joululauluissa ovat kanteleet soineet. Ryhmä tekee yhteistyötä Vaajakosken ja Säynätsalon kansalaisopiston kanteleryhmien kanssa.

Uusi harjoituskausi alkaa taas. METKA kokoontuu keskiviikkoisin Kuokkalassa, Polttolinja 37 nuorisotilassa klo 11.00-13.00. Alkaen 2.9.

Tiedustelut, ilmoittautumiset ja tarkemmat aikataulut opettaja Ulla Honkoselta, p. 0400 669 146.

TAMMIKUU 2021 Huomio: KORONARAJOITUS 17.1. asti korkeintaan 10 henkilön kokoontumiset sallittu.

​​​​​​​Kuokkalan kirkossa toiminta on tauolla valaisinhuollon takia viikot 3 ja 4.

Kymppikielinen kantele, valmistaja Koistinen